Nový šéf JOJ pomenil program. Vulgárne šou už nechce

Nový šéf JOJ pomenil program. Vulgárne šou už nechce Foto: JOJ

Len pár dní potom, ako JOJ Group oznámila odchod Františka Borovského z pozície generálneho riaditeľa, nové vedenie urobilo v programe viacero zmien a to na všetkých programových službách – JOJ, Plus aj Wau. Zmeny budú viditeľné už tento týždeň.

 

 

Formáty ako Farmár hľadá ženu, Bučkovci či Mama ožeň ma! ani niečo podobné sa vraj na hlavnej stanici JOJ group od jesene už neobjavia. „Od jesene náš divák podobné formáty na JOJ-ke neuvidí. Z brandového prieskumu totiž vyplynulo, že divák JOJ-ky si podobné relácie už nepraje na tejto stanici vidieť. Ak sa pre tento žáner rozhodneme, začleníme ho do programovej štruktúry PLUS-ky alebo televízie WAU a jeho obsah určite nebude natoľko extrémny," povedal nový šéf JOJ Marcel Grega v rozhovore pre Nový Čas víkend.

Televízny program môžte hľadať aj na tvprogram.omediach.com.

V rozhovore nepriamo kritizoval kroky svojho predchodcu, keď povedal, že sa budú snažiť byť k divákom úctivejší - budú robiť menej programových zmien a dodržiavať ohlásené časy vysielania. Čo v poslednom období JOJ nedodržiavala.

Hoci zásadné zmeny plánuje nový šéf JOJ až na jeseň, prvé zmeny sa udiali len pár dní po odchode Borovského.

Odporúčame aj: Borovský skončil. JOJ má nového šéfa

Zo soboty vypadlo vysielanie Top Star aj relácia Cena je správna, ktorá sa vysielala o 17:20, presunula sa do programu v nedeľu, v podobnom čase. Zo sobotného podvečera vypadla aj repríza novej zábavnej relácie Kukátko (18:00). Namiesto nej idú Profesionáli, ktorí sa presúvajú z nedele do soboty.

V utorok vypadáva z programu šou Láska na celý život (22:30), namiesto toho budú filmy – v utorok to bude americký thriller Udalosť.

Predčasne končí na JOJ aj americká súťažná reality-šou Už dosť šéfe!, ktorá sa vysielala denne dopoludnia o 10:55. Namiesto nej sa bude vysielať repríza podobnej českej šou Áno šéfe! so Zdeňkem Pohreichom.

V nedeľu 9. marca večer štartuje X Factor. Vysielať sa mal aj nasledujúcu stredu a piatok v neskoršom večernom čase. Namiesto toho sa v stredu na JOJ posúva program a v piatok pôjde americký akčný sci-fi film Riddick: Kronika temna.

Z Plus vypadli v stredu Kosti, presúvajú sa na JOJ, pôjdu po Paneláku. V sobotu vypadli z programu Nákupné maniačky a Dedičstvo. Denne namiesto Páli vám to o 18:25 pôjde relácia Vytunuj mi fáro.
Prerobený je aj prime-time Wau, kde pôjdu Kosti, Áno šéfe! a Nákupné maniačky.