Digi Slovakia predstavila novú službu Nová Digi

Digi Slovakia predstavila novú službu Nová Digi

Ponuku Novej Digi prinesie spoločnosť od 1. mája. 

 

 

Ide o novú službu satelitnej televízie Digi Slovakia, ktorá je postavená na najnovšej technológii DVB-S2 s kompresiou videa MPEG-4 a zvukom vo vysokej kvalite AAC, oznámila dnes spoločnosť na tlačovej besede.

„Služba využíva spoločnú satelitnú platformu so spoločnosťou Slovak Telekom," povedal generálny riaditeľ Digi Slovakia Marcel Šatanek. Spoločnosť DIGI Slovakia momentálne finišuje v testovaní Novej DIGI.  „Nová DIGI prinesie našim zákazníkom toľko očakávanú a z našej strany sľubovanú technickú kvalitu. To je to, čo nám chýbalo a na čo sme od vstupu do spoločnosti DIGI sústredili našu pozornosť," dodal Šatanek.

Služba Digi bude aj naďalej poskytovaná samostatne pod svojou značkou, so svojou programovou ponukou s doplnkovými funkciami.
Spoločnosť sľubuje kvalitný obraz ako v SD, tak aj v HD kvalite, programového sprievodcu pre skoro všetky TV kanály a nový typ Set To Boxu. Využíva 3 transpondenty Thor a Intelsat na pozícii 1 West. „Keďže pre doterajších zákazníkov zostáva rovnaká satelitná pozícia ako doteraz, anténu netreba natáčať a týmto riešením spoločnosť Digi zabezpečila výrazne lepší príjem vybraných televíznych programov aj počas nepriaznivého počasia," oznámila spoločnosť. 

Nový cenník:

Ponuku Novej DIGI prinesie spoločnosť DIGI Slovakia svojim existujúcim zákazníkom i novým záujemcom.

Za nezmenenú mesačnú cenu 9,60 dostanú klienti satelitnej platformy DIGI balík ŠTANDARD (viac ako 65 programov) "v spoľahlivejšej technickej kvalite."

V ponuke bude aj balík MAXI (viac ako 85 programov).

K týmto programom ponúka Nová DIGI balíky EXTRA:

EXTRA ŠPORT HD, v ktorom budú tri športové programy v kvalite HD (DIGI Sport 1, DIGI Sport2 a TV Slovak sport 2) za mesačnú cenu 2 EUR.

Balík EXTRA HBO (HBO 1, HBO2 a HBO Comedy) bude poskytovaný pre záujemcov za najnižšiu cenu na trhu 6 EUR a balík EXTRA HU (16 najsledovanejších maďarských programov) budú mať naši zákazníci už za 1,30 EUR mesačne.

Bonusy:
Extra balíky HBO a Šport HD až 3 mesiace ZDARMA: podmienkou je viazanosť zákazníka k Novej DIGI na 24 mesiacov.

Súčasťou prechodu existujúcich zákazníkov DIGI na novú službu je ZDARMA premeranie kvality príjmu televízneho signálu a prípadná následná korektúra.

Predpokladom prijatia služby Nová DIGI je prechod na nové Set Top boxy KAON HD, ktoré bude spoločnosť prenajímať za 1,50 EUR mesačne. "Výmena STB je nutná z dôvodu kompatibility s novou službou, zároveň jeho funkčnosť a jednoduché, prehľadné užívateľské rozhranie prináša úplne nový komfort spojený so sledovaním obľúbených televíznych programov," informuje spoločnosť.