Už sa chystá druhé séria Divokých koní. Aj u Lexu

Už sa chystá druhé séria Divokých koní. Aj u Lexu Foto: JOJ

Už sú známe podrobnosti seriálu aj kedy sa dostane na obrazovku.

 

 

Televízia JOJ chystá druhú sériu vlastného seriálu Divoké kone, za ktorým je producentka Búrlivého vína z Markízy.

„Druhá séria nadväzuje na prvú, takže tam odhaľujeme tajomstvá, ale z inej strany, ako boli predostreté z tej prvej. V podstate chceme naznačiť, že všetko môže byť inak," povedala Danica Haláková, kreatívna producentka seriálu. „Pribudnú nové postavy, ktoré ovplyvnia životy starých postáv. Chystáme jednu významnú dejovú linku, ktorá by mala byť taká romanticko-komediálna. Už máme potvrdené, že do našej zostavy pribudne herec Csongor Cassai, na ďalšie postavy ešte budeme robiť kasting," dodala producentka.

Csongora účinkuje ako komediálny herec v Profesionáloch. „Pôjde aj trochu do drámy, lebo nerobíme prvoplánové postavičky, ktoré nejdú do hĺbky. To je aj prípad Jožka Šušoreného, ktorého stvárňuje Ďuro Kemka. Ten bol tiež známy ľuďom ako komediálny herec, ale dostal tragikomickú linku. To bude aj Csongorov prípad," povedala Haláková.

Na konci prvej série jeden z hlavných hercov odíde, Kto to bude Haláková nepovedala.
Seriál sa natáča aj v areáli penziónu Rozalka, ktorý patrí Ivanovi Lexovi, bývalému šéfovi SIS za vlády Vladimíra Mečiara.

Hrajú: Leopold Haverl, Anna Javorková, Ivan Romančík, Marko Igonda, Alena Ďuránová, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Pavel Višňovský, Eva Landlová, Robo Halák, Ivan Vojtek, Juraj Kemka, Martin Šalacha, Juraj Ďuriš, Dominika Zeleníková, Lujza Garajová Schrameková a ďalší.