JOJ Group prezradila podrobnosti o novej televíznej stanici

JOJ Group prezradila podrobnosti o novej televíznej stanici Foto: JOJ

Vlastnú reláciu bude mať aj Miro Jaroš.

 


Ťuki TV je názov novej televíznej stanice, ktorý spúšťa JOJ Group v spolupráci so Slovak Telekomom.

 

Ťuki bude prémiovou televíziou pre najmenších divákov od 3 do 10 rokov. Vysielať bude 24 hodín denne v slovenčine. Jej program bude rozdelený do špecifických blokov podľa veku (pre predškolské deti, divákov v mladšom školskom veku a pre celú rodinu).

Foto: JOJTelevízia bude vysielať hlavne rozprávky: klasické známe z Večerníčkov, ale aj na nové moderné rozprávkové tituly a pôvodné programy slovenskej produkcie.

Vlastnú reláciu bude mať Miro Jaroš s názvom (Ne)poslušní. „Deti si zaspievajú a hravou formou sa naučia užitočné hygienické návyky či zásady slušného správania. Zaspávať potom budú pri exkluzívnej sérii s názvom Z rozprávky do rozprávky, v ktorej slovenskí herci a moderátori prečítajú deťom každý večer na dobrú noc tie najobľúbenejšie rozprávkové príbehy," píše televízia.

Kde sa dá Ťuki TV naladiť?

Nová detská stanica Ťuki TV bude dostupná len v ponuke Slovak Telekomu. Zákazníci budú môcť sledovať Ťuki TV na Magio TV šírenej cez pevnú sieť operátora alebo v satelitnej televízii Magio Sat. Pri variantoch TV L a XL na IPTV i satelite bude Ťuki TV štandardnou súčasťou programového rastra. Pri variante M majú zákazníci Ťuki TV v portfóliu do konca augusta zdarma.

Diváci budú môcť sledovať vysielanie Ťuki TV aj na prenosných zariadeniach: tabletoch či smartfónoch so službou Magio Go.

„Po zaradení športových kanálov a vysielaní zápasov z Premier League i UEFA Ligy majstrov pristupujeme k ďalšiemu kľúčovému segmentu na trhu a radi by sme oslovili detského diváka i jeho rodičov. Ťuki TV je vyústením našej snahy priniesť zaujímavý prístupný obsah v slovenčine, ponúknuť najlepší program, pridať aj špeciálne formáty a vzdelávať naše deti," povedal Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market spoločnosti Slovak Telekom.

Dátum štartu televízia zatiaľ neprezradila. Bude to pravdepodobne v najbližších dňoch, keďže už spustila promo kampaň.