SuperStar 2015 začína 30. augusta. Prinesie viacero noviniek

SuperStar 2015 začína 30. augusta. Prinesie viacero noviniek Foto: Nova

Televízie Markíza a Nova budú tento rok spoločne vysielať súťaž SuperStar. Porotu aj adeptov už našli.

Na obrazovku oboch televízií sa súťaž dostane 30. augusta. Porota v zložení Palo Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a Klára Vytisková bude hľadať tie najlepšie spevákov Česka a Slovenska.
V nedeľu o 20:20 sa pred porotou predstavia desiatky mladých nádejných spevákov. Moderátorom relácie bude Martin Pyco Rausch.

Nová SuperStar bude mať oproti minulým ročníkom niekoľko noviniek. Súťažiacich čaká napríklad tzv. CD voľba - každý súťažiaci si pred vstupom k porote vyberá jedno zo štyroch CD jedného z porotcov. Pokiaľ dôjde k remíze a od poroty zaznie dvakrát ÁNO a dvakrát NIE, rozhoduje verdikt porotcu, ktorého CD si súťažiaci vybral.

NAtáčalo sa aj na netradičných miestach. "Tento ročník sme natáčali na úplne nových miestach, pre SuperStar netradičných, napríklad v industriálnom priestore Poldovka v Kladne. Skoršie epizódy Divadlo nahradia tento rok epizódy nazvané Super Výber, ktoré sme natáčali na piesočnatej pláži," povedal režisér a kreatívny producent Pepe Majeský.

Novinkou tohto ročníka SuperStar budú aj interaktívne mobilné aplikácie, ktorá okrem iného umožnia divákom rozhodovať o postupe súťažiacich.

Víťaza SuperStar spoznajú diváci začiatku decembra.

Zaujímavosti zo zákulisia SuperStar prezradí Zákulisník.