Telekom prináša vianočný darček pre všetkých svojich zákazníkov

Telekom prináša vianočný darček pre všetkých svojich zákazníkov Foto: JOJ

Odteraz až do troch kráľov bude exkluzívny detský kanál Ťuki TV dostupný bezplatne pre všetkých zákazníkov Magio IPTV, Magio SAT aj Magio GO.

 

 

Ak sa zákazníkom Ťuki TV v zozname kanálov nezobrazí automaticky, je potrebné reštartovať Magio Box.

Prémiová stanica Ťuki je televíziou pre najmenších divákov vo veku 3 až 10 rokov, vysiela 24 hodín denne v slovenčine. Jej program je rozdelený do špecifických blokov podľa veku (pre predškolské deti, divákov v mladšom školskom veku a pre celú rodinu) a ponúka pestrú paletu najobľúbenejších rozprávok, pri ktorých sa deti zabavia a zároveň aj veľa naučia.

Ťuki TV je tiež výnimočná svojim exkluzívnym lokálnym obsahom a zaradením domácich pôvodných formátov do programovej štruktúry.

 

Ťuki TV prináša lokálne rozprávky preverené časom, na ktorých vyrastali mnohé generácie Slovákov, ako aj na nové moderné rozprávkové tituly a predovšetkým pôvodné slovenské produkcie. S novou náučno-zábavnou reláciou (Ne)poslušník a jeho moderátorom Mirom Jarošom si deti zaspievajú a hravou formou sa naučia užitočné hygienické návyky či zásady slušného správania.

Zaspávať môžu pri exkluzívnej sérii s názvom Z rozprávky do rozprávky, v ktorej najznámejší slovenskí herci a moderátori prečítajú deťom každý večer na dobrú noc tie najobľúbenejšie rozprávkové príbehy.