JOJ zverejnila podrobnosti o novej JOJ Family

JOJ zverejnila podrobnosti o novej JOJ Family Ilustr.foto JOJ

JOJ Group potvrdila informácie o spustení novej televíznej stanici.

 

 


„Televízna skupina JOJ Group pripravuje spustenie novej voľne šírenej stanice na českom trhu. JOJ Family bude plnoformátová, multižánrová, rodinná televízia, ktorá bude pre českých divákov vysielať to najlepšie z programovej štruktúry TV JOJ," napísala spoločnosť v tlačovej správe.

Zároveň JOJ Group oznámila, že rokuje s operátormi o vypnutí TV JOJ v Česku.

Českí diváci budú sledovať program JOJ Family z časti v pôvodnom slovenskom alebo českom znení a z časti v dabovanej češtine. Obsah vysielacej štruktúry bude vo veľkej miere zhodný so slovenskou JOJ, vrátane spravodajských relácií vo večernom prime time, konkrétne Krimi a Noviny.

JOJ Family bude voľne šírená ako DVB-T stanica, zaradená do 4. českého multiplexu a postupne dostupná tiež v ponuke českých satelitných, káblových či IPTV operátorov.

Nová televízia bude cielená na rodinného diváka, pre ktorého bude televízia vysielať predovšetkým spoločné česko-slovenské formáty s tradíciou, akou je napríklad lokálna verzia talentovej show Česko Slovensko má talent. Po prvýkrát túto show nebude v Čechách vysielať TV Prima, ale práve nová JOJ Family.

S ďalších formátov prinesie JOJ scripted reality formát Soudní síň, ktorý sa nakrúca špeciálne pre JOJ Family v českom jazyku a s českými protagonistami.

V programovej ponuke budú aj viaceré slovenské seriály predabované do češtiny, napríklad súčasný komediálny seriál Naši, Dr. Dokonalý či Doktorka Ema, v hlavných úlohách s herečkami Soňou Norisovou a Zuzanou Kronerovou.

V slovenčine bude JOJ Family vysielať seriály ako napríklad ZOO (Tomáš Hanák, Ján Koleník, Táňa Pauhofová), Keby bolo keby (Aňa Geisslerová, Roman Luknár, Ján Koleník, Zuzana Fialová) a ďalšie.

JOJ Family prinesie aj najnovšiu súťažno-zábavnú show Uhádni môj vek či staršie slovenské sitkomy Hoď svišťom, Svet podľa Evelyn alebo Dvojičky. V ponuke budú aj novinky, ktoré v najbližšej sezóne odpremiéruje spolu s TV JOJ na Slovensku - nové seriály Za sklom, Pravá tvár alebo Hotel.