Andrej Bičan pracuje pre RTVS aj pre JOJ

Andrej Bičan pracuje pre RTVS aj pre JOJ

Tvár najsledovanejšej relácie na RTVS 5 proti 5 bude mať vlastnú reláciu na JOJ. Na obraz vracia reality šou Nakupuje vám to.

 


"Moderátor Andrej Bičan po niekoľkých rokoch opäť začne spolupracovať s televíziou JOJ. Tentoraz však nie ako moderátor, ale ako producent," oznámila na svojom webe televízia JOJ. Spoločnosť Andreja Bičana & - (ANDRAY) spolu s produkčnou spoločnosťou NFE začali vyrábať nové diely relácie Nakupuje vám to, ktorá sa na obrazovkách JOJ vysielala pred šiestimi rokmi.
Reláciu, pri ktorej vyhráva ten, kto v stanovenom termíne nakúpi v nákupnom centre za vopred stanovenú sumu, v minulosti moderoval Andrej Bičan. Bičan bude teraz producentom a moderátorom šou bude Juraj Mokrý. "Nakupuje vám to bola obľúbená relácia, rozhodli sme sa k nej preto vrátiť. Ale hlavnými dôvodmi bolo to, že sme našli veselého, bláznivého moderátora, ktorý to bol ochotný robiť. A tiež, že sme našli vhodnú stopáž a vysielací čas," povedal riaditeľ vlastnej tvorby TV JOJ Ivan Huljak.
Vynovené Nakupuje vám bude televízia JOJ vysielať od budúceho týždňa každý pracovný deň od 15:45.
Natáčať sa bude vždy v inom meste. Prvé diely sú už natočené, natáčalo sa napríklad v Topoľčanoch. Súťažiaci bojujú o nákup v hodnote 100 eur. Úlohou moderátora bude za pomoci „kolieska šťastíčka" vybrať šikovných nakupujúcich, ktorí potom vo finále budú mať tri minúty na to, aby nakúpili tovar za sto eur. Nákup, ktorého hodnota sa dostane najbližšie k tejto sume, televízia preplatí. Bonusom pre súťažiacich bude možnosť vyhrať auto. Víťaz môže hádať počet loptičiek uložených v priestoroch vozidla. Ak sa trafí, auto je jeho," približuje súťaž televízia.
Bičan tak bude pracovať pre dve televízie. V RTVS moderuje reláciu 5 proti 5, kde je podpísaný kontrakt až do roku 2014. "RTVS je informovaná o tejto spolupráci pána Bičana. Andrej Bičan je externým spolupracovníkom RTVS. Na jeseň zastane opäť moderátorský post v našom úspešnom formáte 5 proti 5," povedala pre Omédiách.com Dominika Šulková z RTVS.