Jesenné novinky na JOJ: reality šou a dva nové seriály

Foto: JOJ Foto: JOJ

Hlavnými programovými novinkami jesene na JOJ je nové pokračovanie reality šou Vyvolení s podtitulom Dom snov, šou Česko Slovensko má talent, nový seriál Klan a seriál Dedičstvo z prostredia slovenskej dediny s Danom Junasom v hlavnej úlohe, ktorý pribudne neskôr.

 

 

JOJ odštartovala jesennú programovú štruktúru čiaatočne už v auguste. Na obrazovku sa vrátili nové časti Paneláku. V poradí už 12-dielna séria sa vysiela nie štyri, ale päť dní v týždni. Má nový vysielací čas. Seriál uvoľnil miesto Vyvoleným a štartuje až o 21:30. Seriál mal mať pôvodne predpremiéru o 16:50 na JOJ PLUS. Zatiaľ idú na Pluske nasledujúci deň reprízy z predchádzajúceho dňa.

Aktualizácia 1.9. JOJ zmenila pôvodné plány a vrátila seriál do pôvodného času o 20:20, vymenila ho tak s Vyvolenými, reality šou pôjde podľa najnovších zmien po Paneláku o 21:40.

Panelák   Foto: JOJ

Reality šou Vyvolení vysiela JOJ od pondelka až do soboty o 20:20, až do novembra. Šou obsadila miesto po viacerých reality formátoch. Bučkovci majú pauzu. A zatiaľ nie je v pláne ani Mama ožeň ma, Farmár hľadá ženu, Rodinné záležitosti ani Dr. Dokonalý.
JOJ však rozbehla prípravy na ďalšie reality šou, kde bude hľadať partnerov. Jednou je Hľadá sa nevesta, kde bude pre protagonistu z Mama, ožeň ma hľadať nevestu. A druhou je Cesta za láskou. V spolupráci s tanečnou skupinou The Pastels sa chystá tanečná šou Move up, objaví sa v októbri na Pluske.

Klan    Foto: JOJ

Prvého septembra štartuje nový romantický denný seriál Klan. Podľa predlohy chorvátskeho seriálu Ruža vjetrova scénar napísal dvorný JOJkársky autor Andy Kraus. Seriál štartuje celovečerným filmom 1. septembra o 20:20. Bežne sa bude vysielať pred správami o 17:45. "S osudom dvoch rodín stojacich na opačnej strane zákona sa zahrá nečakaná láska. Inéz Matošová (Kristína Svarinská) a Marek Hodák (Patrik Vyskočil) sa do seba zaľúbia a ani znepriatelení rodičia im nedokážu zabrániť v spoločnom živote. O svoje vysnívané šťastie však musia bojovať," píše o seriály televízia.

Súdna sieň, ktorá sa vysielala doposiaľ v podvečernom čase, sa presúva na Wau. Na JOJ pôjde len dopoludnia v repríze.

Porotca ČSMT Leoš Mareš  Foto:JOJ15. septembra odštartuje štvrtá séria speváckej šou Česko Slovensko má talent. V porote bude Lucie Bíla, Jaro Slávik a ako nováčik Leoš Mareš. Moderátormi budú Martin Pyco Rausch, Jakub Prachař, režisérom Jeffo Minařík.

V piatok večer od 13. septembra, niekoľko hodín po americkej premiére, vysiela JOJ opäť X FACTOR USA 2013.

Medzi novinkami je aj šou XXL Rodinka Wolnysovci, ktorá prináša detailný pohľad na život nemeckej trinásťčlennej rodiny Wollnyovcov. Pribudne aj rodinná súťaž Cena je správna či nová šou „Ostřiháno" o súboji kaderníkov.

JOJ kompletne mení spravodajstvo. Štartujú nové hlavné správy - Veľké Noviny už o 19 hodine. Krimi sa presúvajú na Plusku na 20 hodinu. Poludňajšie správy budú kratšie, naopak predĺžia sa Noviny o 17 hodine. Mení sa grafika, vizuál a štúdio.

Na jeseň sa vracia na obrazovku relácia Nakupuje vám to, ktorú pripravuje spoločnosť Andreja Bičana. Moderátorom je Juraj Mokrý, aj pribudne aj relácia Páli vám to! Na obrazovku sa vracajú seriály Vtierka Castle, Geissenovci, CSI Miami, Las Vegas a New York, Letecké katastrofy, seriál Deň a Noc sa presúva z Plusky na Wau a mení názov na Bratislava Deň a Noc. Opäť sa bude vysielať šou Nákupné maniačky.

Na PLUS pôjde pravidelne v utorok o 20:30 seriál HOMELAND - Zradca. S novými dielmi náučného magazínu Svet zázrakov sa Daro Haraksin vracia od pondelka do piatku o 18:10.