Ťapáková možno vstúpi do politiky

Ťapáková možno vstúpi do politiky

Bývalá šéfka televízie Markíza Zuzana Ťapáková sa aktívne zapojila do predvolebnej kampane v komunálnych voľbách, keď verejne podporila kandidatúru Milana Kňažka na primátora Bratislavy.

 

 

„Pre mňa je voľba jednoznačná, budem voliť Milana Kňažka, to znamená budem voliť pravicu," povedala bývalá šéfka televízie Markíza vo videu, ktoré bolo súčasťou kampane Kňažka, ktorý bol tiež v minulosti riaditeľom televízie – v JOJ.

Zuzana Ťapáková prišla v sobotu večer podporiť Kňažka aj do volebného štábu, kde pre Projekt N povedala, že pred komunálnymi voľbami rokovala s Radoslavom Procházkom.

V lete denník Plus Jeden Deň napísal, že Ťapáková má byť favoritkou komunálnych volieb Siete v Bratislave. Po pár dňoch denník napísal, že sa nedohodli, lebo Ťapáková nechcela ísť proti Kňažkovi. „Podľa informácií denníka Plus JEDEN DEŇ Ťapáková zo spolupráce s Procházkom vycúvala. „Nechcela ísť proti Milanovi Kňažkovi. S Procházkom sa mali dohodnúť na tom, že Kňažka podporia, aby sa zbytočne netrieštila pravica," povedal zdroj z blízkosti strany Sieť, ktorý nechce byť menovaný," napísal denník.

Teraz na otázku Projektu N, či je to pravda, povedala, že na to sa treba pýtať pána Procházku. Povedala len, že s Procházkom sa rozprávala o viacerých veciach.
Na otázku, či sa chystá do politiky v súvislosti s budúcimi parlamentnými voľbami, reagovala: „Nevylučujem."

Odmietla sa však rozprávať o tom, na akej kandidátke.

Sieť pred voľbami stiahla svoju kandidátku Tatianu Kratochvílovú a Sieť vo voľbách podporila Kňažka. Požiadali sme Sieť o stanovisko, či má plány s Ťapákovou. "Rado Procházka sa s pani Ťapákovou stretol naposledy v lete a odvtedy sa žiadne spoločné rokovania na tému možnej spolupráce neuskutočnili," povedal pre Omédiách.com hovorca strany Ján Orlovský.

Meno Ťapákovej v minulosti spájal bulvár aj s inými stranami, spolupráca sa nepotvrdila.