Všetci, ktorí klamali a konšpirovali o smrti Lučanského, by sa mali ospravedlniť

Hnutie SLOVENSKO reaguje na závery policajnej inšpekcie, ktorá potvrdila, že pri Lučanského samovražde nedošlo k cudziemu zavineniu.

Generálna prokuratúra preskúmala prípad a nezistila cudzie zavinenie inej osoby na vzniku týchto zranení. To sú jasné závery policajnej inšpekcie, ktorá pôsobí pod vedením súčasnej vlády.

Práve mnohí predstavitelia súčasnej vlády naprieč všetkými koaličnými stranami si robili na smrti Milana Lučanského absolútne nechutnú kampaň, klamali a konšpirovali o jeho smrti.

„Všetci, ktorí smrť Lučanského zneužívali a vyjadrovali sa verejne, že bol zabitý, že kto vie, čo sa mu stalo, by sa mali ospravedlniť. Najmä všetci zo Smeru, Hlasu a SNS, ktorí bludmi o smrti Milana Lučanského oblbovali svojich voličov,“ uviedol exminister vnútra a poslanec za hnutie SLOVENSKO Roman Mikulec. „Rovnako tak súčasný šéf inšpekcie Zurian, ktorý tiež len zneužil jeho smrť na to, aby sa dostal tam, kde je. Bolo to a je nechutné zneužívanie smrti človeka a nešťastia. Hanba všetkým, ktorí to robili,“ dodal Mikulec.