Marta Jančkárová: RTVS nevedie žiaden džihád voči Smeru Ilustr. foto: RTVS

Marta Jančkárová: RTVS nevedie žiaden džihád voči Smeru

Hovorkyňou Poštovej banky sa stala redaktorka RTVS Foto: Poštová banka

Redaktorka spravodajstva RTVS Anna Tkáčová je novou hovorkyňou Poštovej banky.

 

 

Tkáčová nahradila Lenku Lendackú, ktorá je momentálne na materskej dovolenke, informuje banka v tlačovej správe.
Novou členkou tímu oddelenia PR je aj Kvetoslava Kirchnerová na pozícii PR špecialistka.

Anna Tkáčová bola v spravodajstve RTVS od júna minulého roka. Predtým pracovala tri roky v televízii TA3. Začínala v TASR.
Tkáčová je jedna z viacerých redaktorov, ktorí posledné týždne zo spravodajstva RTVS odišli. RTVS hľadá cez konkurz nových ľudí.

Vedúcou oddelenia PR je Naďa Urbanová.

Kvetoslava Kirchnerová pred nástupom do Poštovej banky pracovala v spoločnosti Bratislavský výškový servis na pozícii marketingovej špecialistky. V rokoch 2005 až 2014 viedla svoju vlastnú PR agentúru Open Public Profile. V rokoch 2001 až 2005 pôsobila ako ekonomická redaktorka v tlačovej agentúre SITA a prispievala článkami aj do denníka Sme.

"Oddelenie PR v Poštovej banke prešlo v tomto roku viacerými zmenami. Novými osobami zodpovedajúcimi za kontakt s médiami sú Anna Tkáčová a Kvetoslava Kirchnerová. Zároveň sa oddelenie rozšírilo o tím makroanalytičiek (Dominika Ondrová, Jana Glasová), ktoré okrem iného tiež pravidelne spolupracujú s médiami," informuje banka.

Banka patrí do portfólia finančnej skupiny J&T.

Kontakt na hovorkyňu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.