Klip o tom, ako skoro sa ukradne v rôznych mestách bicykel, je v ČR najlepším spotom

Klip o tom, ako skoro sa ukradne v rôznych mestách bicykel, je v ČR najlepším spotom Reprofoto

Reklamní snímek nazvaný European Bike Stealing Championship 2015, který pro Škodu Auto vytvořila agentura Mustard, vyhrál letošní ročník české soutěže ADC Creative Awards.

 

 

Nejvíce trofejí si odnesli zástupci společnosti Kaspen/Jung von Matt, a to za reklamní kampaně pro Budějovický Budvar, Kofolu a Ikeu. O výsledcích soutěže, známé dříve pod názvem Louskáček, ČTK informovala Marie Lafantová ze společnosti PR.Konektor.

Porota soutěže letos vybírala z 282 prací od rekordních 55 přihlašovatelů. Ocenění nakonec získalo 53 děl od 28 různých tvůrců.

Nejvíce cen odnesla agentura Kaspen/Jung von Matt, která obdržela osm trofejí. "Nejcennější z nich agentura získala za printovou kampaň Budvar Brutal realizovanou pro Budějovický Budvar," uvedla Lafantová.

Celkem šestkrát dnes zamířili na podium zástupci agentury WMC Grey. Ta u porotců zabodovala hlavně kampaní S vodou mizí příběh, kterou připravili pro prodejce sanitární keramiky Laufen CZ. "Na pomyslném bronzovém stupni v rámci počtu ocenění se umístila agentura Ogilvy Group Czech Republic," sdělila médiím Lafantová. Všechny tři trofeje agentuře vynesla kampaň pro Galerii hlavního města Prahy, nazvaná The dying citylight.

Nejvyšší ocenění Grand Prix letos získal snímek z fiktivní soutěže o to, ve kterém ze tří evropských měst nejrychleji zmizí nezamčené jízdní kolo. Pro mladoboleslavskou automobilku Škoda Auto tento klip vytvořila agentura Mustard.

Sledujte nás na podstránke, ktorá prináša správy hlavne z diania v médiách v ČR: