Škoda vyrobila 99 fabií vo farbách Kofoly

Škoda vyrobila 99 fabií vo farbách Kofoly Foto: Škoda auto

Škoda Auto vytvořila limitovanou edici 99 fabií v designu Kofola. Vozy vybaví mimo jiné speciálním hnědým lakem nebo patnáctilitrovou lednicí na nápoje. Uvedla to v tiskové zprávě. 

Mladoboleslavská automobilka dodává výrobci nápojů Kofola vozy pro obchodní zástupce ve středoevropském regionu. "Škoda Fabia v limitované edici Kofola oslavuje spolupráci dvou tradičních a úspěšných českých značek. Věříme, že zaujme nejen příznivce tohoto oblíbeného nápoje," uvedl vedoucí marketingu Škody v ČR Michal Pres.

Podobně Škoda tento měsíc představila řadu Czech Team, kde v rámci již 24 let trvajícího partnerství s Českým olympijským výborem připravila akční modely Citigo, Fabia a Rapid. Předtím automobilka limitovanou edicí Octavie RS WRC oslavila 100 let účasti značky v motoristickém sportu nebo uvedla modely Rapid určené speciálně jen pro britský trh.

Fabia Kofola dostala motor 1.2 TSI/66 kW, je vybavena 16palcovými litými koly Italia a má béžový interiér, který vychází z nejvyššího výbavového stupně Style. Je obohacen o paket Style Plus s prémiovým ozvučením Škoda Surround, Sunsetem a vyhříváním předních sedadel i paket Simply Clever zahrnující například odkládací schránku v zavazadlovém prostoru, odpadkový koš ve dveřích a držák multimediálních přístrojů. Nechybí ani multifunkční volant nebo bezklíčový přístup KESSY. Jako speciální bonus obdrží nový majitel k chladničce také vzorky výrobků od společnosti Kofola. Cena je 364.420 Kč. Vůz se stejným motorem ve výbavě Style vyjde na 311.900 Kč.