Pozor, predávajú sa falošné vstupenky na hokej (FOTO)

Pozor, predávajú sa falošné vstupenky na hokej (FOTO) Ilust.foto: JPS tips

Ako už pri mnohých koncertoch, aj teraz pred Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji, ktoré začínajú o pár dní v Bratislave a v Košiciach, zacítili podvodníci príležitosť a predávajú na rôznych fórach a stránkach falošné lístky.

 

Na predaj falošných vstupeniek upozorňuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave. Týka sa to podľa polície predovšetkým tých vstupeniek, ktoré si fanúšikovia nezakúpili u oficiálneho predajcu, ale prostredníctvom rôznych inzertných internetových portálov, prípadne sprostredkovane.

„Do obehu sa totižto dostali falošné vstupenky, ktoré sa svojim vzhľadom a vyhotovením podobajú originálnym vstupenkám, nemajú však všetky potrebné identifikačné znaky," upozorňuje polícia.

Je tak vysoká pravdepodobnosť, že na rôzne miesta na štadióne sú predané dve vstupenky.

Preto polícia odporúča skontrolovať vstupenku najneskôr do začatia zápasu, na ktorý je vstupenka zakúpená. „Pravosť vstupeniek je možné si overiť na ktoromkoľvek predajnom mieste u oficiálneho predajcu vstupeniek. V prípade, že pri overovaní pravosti vstupenky u oficiálneho predajcu bude zistené, že vstupenka je falošná, je potrebné oznámiť túto skutočnosť na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Zistené prípady budú následne postúpené príslušnému útvaru v pôsobnosti Prezídia Policajného zboru, ktorý sa vecou v súčasnosti zaoberá,“ píše polícia.

Táto sekcia vzniká v spolupráci s 365.bank.  Stretli ste sa s hoaxom, dezinformáciami či konšpiráciami? Dajte nám o nich vedieť na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

banner365_2.jpg