SNS mení komunikáciu: Chceme byť iní

SNS mení komunikáciu: Chceme byť iní Foto: SNS

SNS sa po viacerých komunikačných lapsusoch spojených s jej predsedom Andrejom Dankom rozhodla urobiť zásadnú zmenu v komunikácii.

 


Minulý týždeň SNS a Andrej Danko nezvládli komunikáciu okolo informácie, že minister obrany v tichosti vymenoval Danka za kapitána. Hoci za podobných okolností bol povýšený aj premiér Robert Fico, len Dankovi sa podarilo stiahnuť na seba pozornosť verejnosti aj sociálnych sietí. Od Dankovej tlačovky, kde bozkával vojenské výložky a sťažoval sa na vulgrizmus od Cynickej obludy, posmešné, kritické či vulgárne komentáre na adresu Danka nemali konca. Strana sa cez víkend rozhodla dočasne vypnúť vlastnú facebookovú stránku aj stránku Andreja Danka, doposiaľ ich neobnovila.

 

Dnes predsedníctvo SNS prijalo uznesenie, ktorým mení spôsob komunikácie na sociálnej sieti. „Nebudeme sa podieľať na akomkoľvek šírení tejto agresivity a vulgárnosti. Slušnosť diskusie prekročila akúkoľvek hranicu, kde celá diskusia bola najmä o vulgarizmoch a fyzickom vyhrážaní sa. Stále dochádza aj k výhražným anonymným útokom na jednotlivé osoby, ktoré pracujú pre SNS," píše SNS v tlačovej správe.

„Taktika spôsobu komunikácie však nebude v žiadnom prípade útočná a vulgárna. Pôjde výlučne o informačnú formu prezentácie práce SNS, jej ľudí a predsedu SNS na zákonoch, či nových víziách strany. Chceme byť iní, nebudeme urážať, ani sa vyhrážať, tak ako sa tomu deje dnes voči SNS. Budeme sa venovať ďalej našej práci," sľubuje SNS.