Falck začal prinášať denne informácie pre novinárov aj cez Twitter

Falck začal prinášať denne informácie pre novinárov aj cez Twitter Foto: Falck

Skupina Falck na Slovensku spustila nový komunikačný kanál určený hlavne pre médiá.


Od 1. februára prináša Falck dôležité informácie z diania v skupine denne aj na Twitteri – cez účet hovorcu a PR manažéra Vladimíra Vanka @hovorcaFalckSK.

Doteraz slúžil pre kontakt s novinármi hlavne mobil a e-mail. Falck chce týmto zvýšiť rýchlosť poskytnutých informácií a poskytnúť novinárom plnohodnotný servis. „Napríklad takto vieme veľmi rýchlo a efektívne posunúť smerom k novinárom informácie o zásahoch našich záchranárov. Tí ich denne absolvujú niekoľko," hovorí Jana Galera Matúšová, riaditeľka Marketingu & PR skupiny Falck.

Odporúčame aj: Vo vedení skupiny Falck na Slovensku sú zmeny

Na Twitteri pribúdajú informácie nielen o záchranárskych zásahoch, o odporúčaniach, ale aj o dianí v skupine Falck, ktorá je nielen poskytovateľom rýchlej lekárskej a zdravotnej pomoci a dopravne zdravotnej služby na prevoz pacientov prostredníctvom Falck Záchranná. Ale má na Slovensku aj ďalšie štyri dcérske spoločností: Falck Fire Services (priemyselná požiarna ochrana pre podniky), Falck Academy (školí individuálnych aj firemných klientov v poskytovaní prvej pomoc), Falck Healthcare (sieť moderných zdravotníckych zariadení a rehabilitačných centier) a Falck n.o., ktorej cieľom je naučiť každé dieťa na Slovensku poskytnúť prvú pomoc.

Okrem hovorcovského konta na Twitteri je Falck aj na Facebooku, Youtube, či Instagrame.