Uzávierka prihlasovania prác do súťaže Digital PIE sa blíži

Uzávierka prihlasovania prác do súťaže Digital PIE sa blíži

Digitálni marketéri majú poslednú možnosť zaregistrovať svoje projekty do súťaže Digital PIE. Registrácia sa uzatvára 2.2.2018.

 

 

Digital PIE dáva slovenským subjektom šancu uchádzať sa o post najlepších prác v jednej z troch kategórií digitálneho marketingu, zviditeľniť tak svoju agentúru a nazbierať množstvo cenných kontaktov a inšpirácie.

Súťaž je pod záštitou Asociácie digitálnych marketingových agentúr (ADMA) a v spolupráci s organizátorom RULEZZ konferencií TheMarketers.biz. Novým partnerom sa stalo združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia, ktoré odovzdá špeciálne ocenenie pre slovenské médiá.

Cieľom Digital PIE je komplexne ohodnotiť najlepšie slovenské projekty v oblasti digitálneho marketingu za uplynulý rok. Prostredníctvom odbornej poroty budú projekty súťažiť v troch kategóriách:


• Performance - výkon kampane
• Idea - originalita nápadu
• Execution - celkové spracovanie

Práce môžu súťažiť v jednej alebo aj všetkých kategóriách súčasne. O víťazných projektoch sa bude rozhodovať dvojfázovo. Najprv bude "Veľká porota", tvorená všetkými prihlasovateľmi, rozhodovať o postupe prác na shortlist. Tým sa zaistí čo najväčšia transparentnosť hodnotenia.

Potom sa výber prác posunie "Kmeňovej porote", ktorá bude mať tento rok 14 členov. Kmeňovú porotu tvoria odborníci z rôznych oblastí digitálneho marketingu - z agentúr, médií, zadávateľov reklamy a nového partnera združenia pre internetovú reklamu IAB Slovakia, ktorí rozhodnú o finálnej podobe shortlistu aj samotných víťazoch ocenenia Digital PIE.

Slávnostné vyhlásenie víťazov sa uskutoční 2. marca 2018 v unikátnych industriálnych priestoroch MLYNICE v Ružinove v Bratislave.

Účasť v súťaži môže byť skvelou príležitosťou ukázať sa na trhu digitálneho marketingu. Podrobnejšie informácie o podmienkach súťaže nájdete na webe súťaže. Svoje projekty do súťaže môžu záujemci prihlásiť do 2.februára (piatok) TU.