Orange: K balíku Love získajú rodiny bezpečnostný balík ako bonus od ESETu na 12 mesiacov

Orange: K balíku Love získajú rodiny bezpečnostný balík ako bonus od ESETu na 12 mesiacov Foto: Orange

Vďaka Orangeu sú rodiny v digitálnom svete viac v bezpečí.

 

Len 13 % zákazníkov Orangeu používa dnes internet s využitím bezpečnostných balíkov. Zvyšných až 87 % sa pripája k internetu bez akejkoľvek ochrany. Keďže si Orange uvedomuje dôležitosť bezpečnosti, svojim zákazníkom prináša užitočnú novinku, vďaka ktorej sa môžu aj vo virtuálnom svete cítiť v bezpečí. Ak si teraz zákazníci zakúpia balík služieb Love, Orange im ako bonus pribalí Rodinný bezpečnostný balík od ESETu, ktorý ochráni až 4 rôzne zariadenia v ich domácnosti. Navyše budú zaradení do žrebovania o jeden z troch štýlových telefónov iPhone X.

Nielen rýchlosť, dostupnosť a stabilita sú atribúty, ktoré sú rozhodujúce pri výbere internetu. Rovnako dôležitú úlohu zohráva aj bezpečnosť, nakoľko nástrah vo virtuálnom svete je s rozmachom digitálnych technológii stále viac. Orange si to uvedomuje, a preto ku každému internetu v rámci balíka Love, pre ktorý sa zákazníci v čase od 16.4. do 15.7. 2018 rozhodnú, pribaľuje Rodinný bezpečnostný balík od ESETu, a to ako bonus na celých 12 mesiacov. Nezáleží pritom, či sa zákazníci rozhodnú pre Pevný internet alebo Domáci 4G internet, ktoré sú súčasťou balíka služieb Love.

„Už nielen komunikácia alebo zábava, ale aj nákupy a rôzne platby sú úkony, ktoré sa stále vo väčšej miere realizujú online, používatelia čoraz viac svojich aktivít presúvajú z reálneho sveta do toho virtuálneho. Môžu si to dovoliť, nakoľko rýchly a dostupný internet je už samozrejmosť. Je však potrebné si uvedomiť, že rovnako dôležitá je aj bezpečnosť,“ zdôrazňuje Zuzana Nemečková, riaditeľka komerčného úseku zo spoločnosti Orange.

S Rodinným bezpečnostným balíkom sú v bezpečí dáta aj deti

Rodinný bezpečnostný balík slúži zákazníkom na komplexnú ochranu ich počítača, smartfónu, tabletu, smart TV či celej domácej siete pred vírusmi, škodlivým softvérom a útokmi hackerov. Veľkou výhodou je, že zákazníci ho môžu použiť až na 4 ľubovoľných zariadeniach. Výhodný balík pre celú rodinu obsahuje bezpečnostný program ESET Internet Security a aplikácie ESET Mobile Security, ESET Parental Control a ESET Smart TV Security.
S ESET Mobile Security zákazníci ochránia svoje mobilné zariadenia s operačným systémom Android a všetky fotky a údaje, ktoré sú v nich uložené. Ak im smartfón niekto ukradne, aplikácia im bude zasielať fotografie a polohu nového majiteľa. Obsah zariadenia budú môcť na diaľku vymazať, ak budú mať pocit, že už neexistuje šanca na jeho vrátenie.

Pokiaľ chcú mať zákazníci chránené nie len rodinné počítače, ale celú domácu sieť, ESET Internet Security je tá správna voľba. Chráni nie len počas bežného surfovania na webe, ale aj pri platení online transakcií a sťahovaní obsahu z internetu. Stará sa taktiež o ochranu celej domácej siete tak, aby boli osobné údaje členov domácnosti v bezpečí.

Vďaka aplikácii ESET Parental Control sa už rodičia nemusia obávať nebezpečných hrozieb online sveta, ktoré číhajú na ich deti pri používaní internetu. Získajú tak prehľad o tom, ako ich deti využívajú internet a kde sa nachádzajú, keď sú vonku. ESET Smart TV Security zase ochráni televízory so systémom Android TV pred zablokovaním alebo pred typom škodlivého kódu, ktorý môže samotnú televíziu výrazne opotrebovávať.

O ochranu sa stará ESET

So softvérovou firmou ESET spolupracuje Orange už niekoľko rokov. „Veľmi nás teší, že spolu so spoločnosťou Orange sa môžeme starať o bezpečnosť ľudí pri využívaní technológií. V súčasnosti sme vo virtuálnom prostredí takmer neustále, no už menej si uvedomujeme hrozby, ktoré na nás číhajú. Práve Rodinný bezpečnostný balík s tromi užitočnými aplikáciami má zákazníkov uchrániť od všetkých nebezpečenstiev online sveta,“ hovorí Augustín Novák, obchodný a marketingový riaditeľ spoločnosti ESET pre Slovensko.