Ľuboš Blaha pripravuje s konšpiračným webom a Extra plus knihu statusov

Ľuboš Blaha pripravuje s konšpiračným webom a Extra plus knihu statusov Foto: FB L. Blaha

Poslanec Smeru Luboš Blaha, ktorý vychvaľuje komunistický režim, útočí na mimovládky, médiá a pravicu, spochybňuje iniciatívu Za slušné Slovensko sa otvorene hlási k médiám, ktoré šíria dezinformácie, konšpirácie a promujú kotlebovcov.

 

Predseda výboru NR SR pre európske záležitosti Blaha sa pochválil spoluprácou s časopisom Extra plus a webom Hlavné správy, ktorý je jedným z hlavných konšpiračných a proruských projektov na Slovensku.

Vo vydavateľstve časopisu Extra plus - v spoločnosti Mayer Media mu vyšla kniha Sto najlepších statusov Ľuboša Blahu. Knihu bude predávať okrem kníhkupectiev a cez Extra plus aj cez konšpiračný web Hlavné správy.

O čom bude Blahová kniha? „Pôjde o výber tých najlajkovanejších statusov od leta 2018 až do februára 2019. Zmluva s Mayer Media je podpísaná, som rád že do toho idú,“ napísal na facebooku Blaha.

Časopis Extra plus založili a v minulosti aj spolu viedli Pavel Kapusta a Lenka Eremiášová (dnes Mayerová), duo redaktorov z Mečiarovskej STV. Isté roky časopis promoval mečiarovcov, potom, keď Kapusta kandidoval za SNS, tak zasa SNS.

V súčasnosti je šéfredaktorku časopisu Mayeová, ktorá bola v minulosti na kandidátke KSS. Časopis pod jej vedením preberá články od webu hlavnespravy.sk, velebí Rusko, promuje kotlebovcov, vyrába z tretieho sektora a novinárov triednych nepriateľov. Medzi autorov časopisu patria bývalí podpredsedovia SNS Rafael Rafaj, Roman Stopka ale aj František Škvrnda či Štefan Nižňanský.