4ka majetkovo vstupuje do siete predajní Digitall

4ka majetkovo vstupuje do siete predajní Digitall Foto: 4ka

Spoločnosť Swan Mobil, ktorá prevádzkuje mobilného operátora 4ku, sa rozrastá. Spoločnosť majetkovo vstúpila do spoločnosti J&M Group, ktorá prevádzkuje sieť Digitall, s cieľom „vybudovať sieť moderných predajných miest, ktoré okrem mobilných telefónov, príslušenstva a smart zariadení dokážu obslúžiť aj zákazníkov mobilného operátora 4ka,“ píše spoločnosť v tlačovej správe.

 

Spoločnosť SWAN Mobile získala 50-percentný podiel vo spišskonovoveskej firme J&M Group, ktorá prevádzkuje po celom Slovensku 45 predajní.

„Ide o vyvrcholenie dvojročnej spolupráce, počas ktorej sa Digitall ukázal ako efektívny predajca našich služieb. Obe spoločnosti veľmi citlivo vnímame vývoj na trhu a trendy v mobilnej komunikácii, dátovaní i nástupe smart zariadení. Naše spojenie bude znamenať jednak nový koncept predajnej siete Digitall, ale aj otvorenie prvých značkových predajní 4ka, kde zákazníci dostanú vysokokvalifikovanú podporu,“ uviedol po podpise zmluvy generálny riaditeľ a predseda predstavenstva SWAN Mobile Juraj Ondriš.

Podpis zmlúvy   Foto: Swan Mobile

Už pred definitívnym uzavretím transakcie začal proces postupného rebrandingu predajní na SMART shopy.

„Predajne s moderným minimalistickým dizajnom sa budú stále viac orientovať popri ponuke mobilných telefónov na tzv. wearables, teda nositeľnú elektroniku s rôzne smart zariadenia. Okrem toho budú aj naďalej ponúkať mobilné telefóny, doplnkový sortiment, ale i opravy a servis týchto zariadení. Vizuálne sa v nich posilňuje aj prítomnosť značky 4ka,“ píše operátor.

Foto: Swan Mobile

„Naša vízia sa opiera o doterajšie skúsenosti a výborný tím ľudí na pozadí, ktorý je pripravený reagovať na výzvy. Budujeme firmu v rodinnom prostredí s dlhodobou stratégiou, preto za najdôležitejšiu časť firmy považujeme práve ľudí, s ktorými spolupracujeme. To sa touto transakciou nemení, práve naopak, dostávame novú energiu, ktorú chceme pretaviť do rozšírenia siete a nových SMART shopov aj vo veľkých prémiových nákupných centrách,“ hovorí konateľ siete Digitall Martin Šabľa.


Digitall pôsobí na Slovenskom trhu od roku 2002 a prevádzkuje sieť 45-tich predajní v štyridsiatich mestách po celom Slovensku s ročným obratom 4,5 milióna eur.
Spoločnosť Swan Mobile je súčasťou holdingu DanubiaTel.