Balík služieb Love je ešte dostupnejší: Orange odmeňuje už aj tých zákazníkov, ktorí si svoj balík Love vyskladajú len z dvoch služieb

Balík služieb Love je ešte dostupnejší: Orange odmeňuje už aj tých zákazníkov, ktorí si svoj balík Love vyskladajú len z dvoch služieb Foto: Orange

Bonus na zariadenia v hodnote 100 eur, extra porcia dát, či 25 % zľava na ďalšie 3 paušály. To sú len niektoré z benefitov, ktoré si môžu zákazníci užívať s balíkom služieb Love. Od dnešného dňa rozširuje Orange ich dostupnosť už aj na tých zákazníkov, ktorí si svoj balík Love vyskladajú len z dvoch služieb – hlasového paušálu Go a fixného internetu. Navyše, zákazníkom, ktorí sa rozhodnú pre služby na optike, Orange umožní si ich otestovať a v prípade potreby odstúpiť od zmluvy aj bez zmluvnej pokuty.

Orange aj naďalej pokračuje vo zvýhodňovaní zákazníkov, ktorí sa rozhodnú využívať služby balíka Love. Ten obsahuje všetko, čo rodina na komunikáciu a zábavu potrebuje. Po novom však už stačí, ak si k svojmu paušálu GO zoberú akýkoľvek fixný internet Optimal alebo Premium podľa najkvalitnejšej dostupnej technológii na adrese zákazníka. Vďaka najväčšiemu pokrytiu je fixný internet od Orangeu, či už cez optiku, DSL alebo 4G, dostupný takmer na celom Slovensku a už dnes ho môže využívať takmer 1,7 milióna domácností na Slovensku.

Love s extra dátami navyše a ďalšími benefitmi

Pri výbere hlasového paušálu je dnes pre väčšinu zákazníkov dôležitý mobilný internet, vďaka ktorému môžu byť neustále v spojení so svojimi blízkymi takmer bez obmedzení a zdieľať s nimi svoje zážitky. V balíku služieb Love môžu zákazníci s hlasovým paušálom získať až 8-násobok extra mobilných dát navyše akoby získali samostatne v paušále Go.

Napríklad, v prípade paušálu GO 10 € tak namiesto 250 MB dát získajú 2 GB dát, s hlasovým programom GO 65 € dostanú až 40 GB dát. Zvýhodnenú porciu získajú aj študenti, ktorí využívajú paušál ISIC, či zákazníci s hlasovým paušálom GO DATA 15 €, GO DATA 20 € a GO DATA 30 €.

Medzi obľúbené benefity, ktoré môžu zákazníci s balíkom Love získať, patrí tiež 25% zľava na ďalšie 3 GO paušály, ktoré môžu využiť rodinní príslušníci. Veľkým lákadlom pre všetkých nových zákazníkov je bonus na nákup akéhokoľvek zariadenia v hodnote 100 eur, ktorú získajú pri kúpe balíka Love s pevným internetom Optimal alebo Premium. Milovníkov hier a online sveta poteší fakt, že rýchlosť uploadu v pripojení cez optiku (FTTH) sa zvyšuje až na 300 MBit/s. Zvýšenie rýchlosti odosielania dát do 300 Mbit/s môžu mať až s 50 % zľavou, ak si ju zvolia ako jednu z doplnkových služieb v rámci balíka Love. Rovnako, s 50 % zľavou si môžu užívať službu Zdieľanie dát.

Garancia spokojnosti - zrušenie kontraktu bez zmluvnej pokuty

Ďalším krokom, ktorým Orange vychádza svojim zákazníkom v ústrety, je možnosť vyskúšať si služby a v prípade nespokojnosti ich vrátiť. Možnosť otestovať služby a v prípade potreby ich do troch mesiacov vrátiť bez zmluvnej pokuty sa vzťahuje na všetkých zákazníkov, ktorí sa rozhodnú využívať internetové pripojenie alebo televíziu v FTTH sieti.

Počas trojmesačného skúšobného obdobia s 12 alebo 24-mesačnou viazanosťou za službu platia štandardný mesačný poplatok, avšak ak už ďalej zakúpené služby nechcú alebo nemôžu využívať, postačí, ak vrátia zariadenia. Ak v rámci týchto troch mesiacov zákazník začne využívať inú doplnkovú službu, tak skúšobné obdobie naďalej ostáva v trvaní 90-dní bez prípadného navýšenia o ďalšie tri mesiace.