Pellegrini, ktorý na Silvestra pózuje ako agent 007, viacerých pobúril (FOTO)

Pellegrini, ktorý na Silvestra pózuje ako agent 007, viacerých pobúril (FOTO) Foto: FB Peter Pellegrini/007

Premiér Peter Pellegrini sa na konci roka prihovoril občanom a svojim fanúšikom neobvyklým spôsobom. Na facebooku zverejnil status, v ktorom zaželal „zábavného Silvestra“ a pripojil k nemu fotku, na ktorej pózuje ako James Bond. Viacerí fanúšikovia sú nadšení, no mnohým fotka premiéra ako zábavná ani vtipná nepripadá. 

Fotka nie je označená ako politická reklama, hoci je status s fotkou premiéra šírený aj ako sponzorovaný odkaz, ktorý platí strana Smer.

„Pán premiér, nezvyknem písať politikom, ale takou nejakou pištolou nám nie tak dávno zastrelili kolegu Kuciaka. Tu v tejto krajine, ktorej ste dnes premiérom. Vám to vôbec nedochádza, aké je to krajne nevhodne, cynické a necitlivé - keď už, tak minimálne voči pozostalým z vraždy kolegu a jeho priateľky?“ napísal pod fotku bývalý moderátor RTVS Branislav Dobšinský, ktorý v súčasnosti pracuje v redakcii Aktuality.sk.

„Sprostejší nápad už asi ani neexistuje..." pridal sa Ľubomír Jaško, ktorý píše komentáre pre Aktuality.sk. „Vy ste sa deň po odsúdení prvého vraha museli zblázniť. Kúsok hanby, empatie a citu pre mieru nemáte v sebe. Úplná hanba, pán premiér a celý komunikačný tím,“ napísala Natália Pavlová, manažérka pre komunikáciu Nadácie otvorenej spoločnosti.

Odporúčame aj: Novoročný prejav bude mať aj Peter Pellegrini

Fotka, pod ktorou je aj mnoho obdivných komentárov a osobných želaní, vyvolala na oboch stranách výrazný rozruch. Len za niekoľko hodín má stovky zdieľaní a viac ako tisícku komentárov.

Premiér, ktorý už viditeľne kampaňuje pred blížiacimi sa parlamentnými voľbami, podobné "zábavné" fotky dáva na svoj facebook čoraz častejšie:

Odporúčame aj: Novoročný príhovor Zuzany Čaputovej je už natočený. O čom bude?

Na facebooku sa prihovorila na záver roka aj prezidentka Zuzana Čaputová.