O2 ohlasuje v novej kampani dobu 5G

O2 ohlasuje v novej kampani dobu 5G Reprofoto O2

O2 má najmodernejšiu 5G sieť celkovo dostupnú už takmer pre štvrtinu ľudí v 115 lokalitách na Slovensku. O2 tento míľnik imaginárne zasadilo do sady ďalších dôležitých míľnikov, pri ktorých boli predkovia psieho hrdinu Maxa, pričom za ich dobrodružstvami sa ohliadneme v novej O2 kampani, ktorú kreatívne pripravila agentúra Free Andy.

„5G signál dostupný už takmer pre štvrtinu ľudí svedčí o našej pripravenosti na najmodernejšiu technológiu. Teraz je rad na zákazníkoch, ktorí si môžu u nás jednoducho overiť, či majú kompatibilné zariadenie, SIM kartu, alebo správne nastavený telefón. Poprípade, ak sa rozhodnú si nový smartfón zadovážiť, u nás ho teraz môžu získať s atraktívnou extra zľavou,“ uviedla Lucia Petrášová, riaditeľka komunikácie a značky O2.

Ako príbeh v spote uvádza, Maxovi predkovia stáli pri najdôležitejších míľnikoch ľudstva – od kolesa, cez prvé autá, označenie nového územia, až po digitálnu revolúciu. Teraz je rad na Maxovi, aby ohlásil dobu 5G.

„Práca na tejto kampani bola dvojnásobnou výzvou. Okrem agentúrnej úlohy mi klient zveril aj úlohu režiséra. Ale práca so zvieratami ma vždy bavila a Max poslúcha na slovo. Síce sme neprišli na to, ktoré slovo, ale to je detail. Každopádne, myslím, že výsledok je ďalším historickým míľnikom v rámci našej spolupráce, na ktorý máme dôvod byť hrdí,” zhodnotil profesionálny kreatívny riaditeľ a poloprofesionálny režisér Ďuro Bartoš.

Vizitka kampane:
Produkcia: ALIEN Studio
Réžia: Juraj Bartoš
Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová
Hudba: Fat Music, Viktor Hazard
Agentúra: Free Andy
Creative Director: Juraj Bartoš
Account Director: Anh Doan
Account Manager: Veronika Zacharová
Strategic Planner: Emil Myjavec
Art Director: Viki Bebjaková, Niki Gajarová
Copywriter: Juraj Bartoš, Marek Surovec, Adam Jánoš, Tomáš Slobodník