Hudobná služba Spotify je už na Slovensku

Hudobná služba Spotify je už na Slovensku

Spotify dnes spustilo svoju hudobnú streamingovú službu na Slovensku.

 

 

Počínajúc dneškom môžu aj slovenskí hudobní fanúšikovia začať využívať hudobnú službu Spotify, ktorá prostredníctvom mobilu alebo počítaču poskytuje prístup k viac ako 20 miliónom skladieb. Spotify ponúka dva možné spôsoby prístupu.

Spotify Free je zatiaľ prístupná zadarmo v telefónoch, tabletoch a počítačoch.

A Spotify Premium s lepšou kvalitou zvuku, s možnosťou stiahnuť si hudbu a používať ju offline a bez reklám, s možnosťou pripojenia k domácemu audiu. V ponuke je za 5.99 eur mesačne.

Na stránke Discover sú každý deň nové odporúčania hudby. Vďaka funkcii Browse je možné vybrať playlist. Na výber sú vlastné zoznamy skladieb, alebo najnovšie lokálne či medzinárodné playlisty.

Odporúčame: Test služby

Výber hudby na Spotify je možné zdieľať cez Facebook, blog alebo e-mail. Je možné sledovať výber priateľov, obľúbených interpretov alebo známe osobnosti.

„Chceme prinášať tu správnu hudbu pre každý okamih. Počúvanie, objavovanie a zdieľanie – Spotify navždy zmení spôsob počúvania hudby," povedal Przemek Pluta, CEE Business Manager Spotify.
.

Spotify, ako najväčšia hudobná služba svojho druhu na svete, má 24 miliónov aktívnych užívateľov a 6 miliónov predplatiteľov.

Oficiálne predstavenie služby na Tlačovej konferencii:

Watch live streaming video from spotifyevents at livestream.com