AUTO BILD sa spojil s Automoto.sk

AUTO BILD sa spojil s Automoto.sk

Motoristický magazín na Slovensku – AUTO BILD má vlastný web. Ten vzniká spojením dvoch značiek – AUTO BILD a Automoto.sk.

„Jedným z nových, už avizovaných magazínových newsroomov, ktoré spúšťame je motoristický newsroom AUTO BILD, do ktorého sa začlení aj redakcia Auto-moto.sk. Produktovo bude newsroom pod šéfredaktorom Ľubošom Kamenistým zastrešovať online aj print verziu titulu AUTO BILD," dodal Peter Mertus, predseda predstavenstva v Ringier Axel Springer Slovakia.

„Obsah www.autobild.sk budú pripravovať ľudia, ktorí dlhé roky pracujú v danej oblasti a sú odborníkmi na motoristické témy. Budú prinášať unikátne videá z testovania nových áut, detailné porovnávacie testy modelov rôznych tried, praktické rady a tipy pre motoristov a začínajúcich vodičov. Rozoberú silné a slabé stránky jazdených áut a nebudú chýbať ani témy z histórie automobilizmu, netradičné reportáže a pozvánky na rôzne motoristické akcie a podujatia. Súčasťou autobild.sk budú aj exkluzívne odhalenia vyvíjaných automobilov," povedal webu Ľuboš Kamenistý, šéfredaktor magazínu AUTO BILD.