Neodvysielaný rozhovor Banášovej s tichou výtvarníčkou sa stal hitom

Neodvysielaný rozhovor Banášovej s tichou výtvarníčkou sa stal hitom Foto: PrtSc SND

Svojrázna výtvarníčka Vendula Chalánková bola hosťom novembrového vydania programu SND Trochu inak. Video SND, ktoré sa do vysielania TA3 nedostali, sa stalo virálom.

 

 

Moderátorka Adela Banášová si do programu pozýva hostí, ktorí sú výnimoční svojou originalitou. "Novátori, rebeli, vynálezcovia, svojrázni umelci, jednoducho unikátne osobnosti prijmú jedenkrát do mesiaca pozvanie do Štúdia SND, aby sa stali súčasťou inšpirujúceho večera spestreného živou hudbou," takto predstavuje reláciu Divadlo.

Program v skrátenej verzii vysiela aj TA3. Video s rozhovorom s českou výtvarníčkou Chalánkovou, ktoré sa do vysielania TA3 nedostalo, sa stalo virálom. Za pár dní má na youtube viac ako 320 tisíc zobrazení.

"Slečna Chalánková aj napriek spočiatku strohým odpovediam poskytla dlhší rozhovor, ktorý tvorcovia programu skrátili vzhľadom na dodržanie stopáže televízneho záznamu. Divákom, ktorí sa z kapacitných dôvodov nemohli novembrového Trochu inak v SND zúčastniť, sme vyšli v ústrety zverejnením spomínanej časti rozhovoru na fanúšikovskej stránke programu," vysvetlilo mediálne oddelenie divadla.