Slovenská IT firma Lomtec.com oslávila 15. výročie

Slovenská IT firma Lomtec.com oslávila 15. výročie

Softvérová spoločnosť Lomtec.com je medzinárodným poskytovateľom pokročilých e-Business riešení a jedným z lídrov v oblasti vývoja softvéru na zákazku v regióne strednej a východnej Európy. V týchto dňoch oslávila 15. výročie svojho vzniku a fungovania. Ide o výlučne slovenskú IT firmu bez zahraničného kapitálu či investora.

 

 

Kľúčovými benefitmi Lomtec.com sú vlastné IT produkty, kvalita overená množstvom reálne fungujúcich riešení, nadštandardná podpora a kvalitný tím ľudí, ktorí sa podieľajú na úspešnom budovaní značky.

Zakladateľ, výkonný riaditeľ a partner spoločnosti Lomtec.com Miroslav Ličko bilancuje: „Máme za sebou realizáciu niekoľko stoviek úspešných projektov pre klientov v súkromnej aj verejnej sfére. Máme cit pre optimálne riešenia, vieme si ich predstaviť i realizovať, pričom dbáme na to, aby vždy fungovali, používali sa dlhé roky a mali potrebnú pridanú hodnotu. Stále sa riadime sedliackym rozumom. Klientov nezavádzame, hovoríme im pravdu, a najmä im dodávame vyhovujúce riešenia od začiatku do konca."

Početná partia z Lomtec.com sa zapojila do charitatívnej akcie Movember

Softvérová spoločnosť Lomtec.com vznikla v roku 2000, po štyroch rokoch boli vyhlásení za jednu z najrýchlejšie rastúcich technologických firiem v strednej a východnej Európe. O dva roky neskôr dosiahli úspech na konferencii ITAPA za projekt v oblasti informatizácie verejnej správy, v roku 2006 boli v programe Technology Fast50 CE 2006 zaradení medzi najrýchlejšie rastúce spoločnosti v regióne CEE a nominovaní na prestížne ocenenie IKA 2006 (Interactive Key Award) za portál pre spoločnosť CTS Viaggi.

 

Za projekt Cvičnej banky pre Nadáciu Slovenskej sporiteľne sa v roku 2013 dostali do pätice najlepších v kategórii elearningových riešení medzinárodnej súťaže E-Learning Awards. Web pre Mesto Trnava z dielne Lomtecu v roku 2014 ocenenili na konferencii ITAPA Zlatým Erbom v kategórii Najlepšia bezbariérová stránka.

 Vedúci tím Lomtec.com. Zľava Martin Grondžák, šéf oddelenia vývoja portálových a e-commerce aplikácií, Miroslav Sedlák, obchodný riaditeľ, Tomáš Koval, marketingový riaditeľ, projektový manažér a partner spoločnosti, Miroslav Licko, výkonný riaditeľ, hlavný architekt a partner spoločnosti, Maxim Shatagin, finančný riaditeľ

 

„Najväčším benefitom firmy sú jej zamestnanci, spolupracovníci, ktorí spolu tvoria kvalitný tím ľudí, podieľajúci sa na rozvoji firmy, na jej smerovaní a na úspešnom budovaní dnes už rešpektovanej značky Lomtec.com," potvrdzuje marketingový riaditeľ, projektový manažér a partner spoločnosti Tomáš Kovaľ.

Spoločnosti Lomtec.com gratulovalo aj a capella zoskupenie Fragile

Spokojnými klientami spoločnosti Lomtec.com okrem významných slovenských a českých súkromných firiem boli a sú slovenská pobočka a neskôr centrála UNDP (United Nation Development Programme - OSN rozvojový program) v New Yorku, Scania Italy, Vienna Insurance Group, Slovenská sporiteľňa, Komunálna poisťovňa, Kooperatíva, Lenovo Slovensko, Mesto Košice, Mesto Bratislava, Národné športové centrum a mnohé ďalšie súkromné a štátne inštitúcie.

V súčasnosti je Lomtec.com hlavným dodávateľom softvérových riešení v elektronizácii služieb pre občanov miest Bratislava a Košice. Východoslovenská metropola ich spustila do skúšobnej prevádzky už 30. septembra. Viac na www.lomtec.com.