O2 má špeciálne upozornenie: Pozor štátna hranica, vstup zakázaný

O2 má špeciálne upozornenie: Pozor štátna hranica, vstup zakázaný Foto: O2

Spoločnosť O2 si pripomína 17. november na webe aj prostredníctvom SMS.

 

 

Spoločnosť O2 na výročie Nežnej revolúcie pripravila netradičnú akciu so špeciálnou internetovou stránkou. Všetkým zákazníkom O2, ktorí budú chcieť navštíviť inú ako slovenskú alebo českú http stránku, sa zobrazí odkaz O2 k 17. novembru.

www.soda.o2.sk

Špeciálny web s nápisom „Pozor štátna hranica, vstup zakázaný" evokuje pocit, keď ľudia nemohli prekročiť socialistickú štátnu hranicu. O2 ponúkne možnosť slobodne pokračovať na vybranú stránku, alebo si návštevníci môžu prečítať viac o 17. novembri v samostatnom článku on-line magazínu Sóda, na ktorý bude stránka odkazovať. Špeciálny web bude prístupný len pri prvej návšteve zahraničnej stránky.

Zároveň všetci zákazníci O2, ktorí v tento deň budú cestovať do zahraničia, dostanú pri prekročení hraníc informačnú SMS pripomínajúcu, že to v minulosti nebolo samozrejmosťou: „Pred rokom 1989 bolo prekročenie hraníc trestným činom. Sloboda nie je samozrejmosť. Preto si dnes s úctou pripomíname 17. november. #nikdyneprestaneme. Vaše O2" SMS dostanú zákazníci pri vycestovaní do Rakúska, Nemecka, Maďarska, Poľska a na Ukrajinu.

„Nežná revolúcia nám priniesla slobodu, ktorá síce pre dnešnú generáciu vyznieva ako samozrejmosť, no jej odkaz si treba stále pripomínať. O2 ako telekomunikačný operátor, ktorý vždy bojoval proti nezmyselným hraniciam a pravidlám na trhu, chce aj takouto netradičnou formou pripomenúť význam a odkaz 17. novembra," povedal Peter Gažík, generálny riaditeľ O2.

„Sloboda voľby je tiež jedným z najdôležitejších nástrojov demokracie a princípov trhu, ktoré nám 17. november priniesol a my v O2 sa budeme vždy snažiť, aby zákazníci pocítili správne rozhodnutia aj vo forme satisfakcie zo slobodného prechodu k nám. A môžem sľúbiť, že „#nikdyneprestaneme" prinášať ponuky, ktoré im tento výber uľahčia," dodal Gažík.

.