Bývalý redaktor Markízy je novým hovorcom Towercomu

Bývalý redaktor Markízy je novým hovorcom Towercomu Foto: Archív I.R.

Spoločnosť Towercom ohlásila zmeny v komunikácii.

 

 

Novou PR agentúrou, ktorá preberá od 1. februára kompletnú starostlivosť o externú komunikáciu spoločnosti, sa stala agentúra W.R.P.R. Jej managing director Ivan Rudolf sa zároveň stáva novým externým hovorcom Towercomu.

Spoločnosť Towercom je poskytovateľom služieb digitálneho terestriálneho vysielania na Slovensku.

Ivan Rudolf je bývalý novinár. Niekoľko rokov pôsobil v TA3 a potom v Markíze ako redaktor so zameraním na justíciu a politiku. V roku 2010 bol riaditeľom Komunikačného odboru a hovorcom na Ministerstve obrany SR. Radil aj bývalej premiérke Ivete Radičovej.

Doterajší marketingový manažér a hovorca spoločnosti Towercom Michal Šuran zo spoločnosti odchádza. "Michal Šuran sa podielal na významných projektoch v oblasti digitalizácie televízneho vysielania. Ďakujem mu za doterajšiu spoluprácu a želám veľa úspechov v jeho ďalšom rozvoji", povedal Ivan Peschl, generálny riaditeľ spoločnosti.

"Tešíme sa na spoluprácu, manažment v Towercome je veľmi dynamický a bude zaujímavé spoločne realizovať nové komunikačné výzvy," povedal Rudolf.

„Spoločnosť Towercom bude aj naďalej pokračovať v otvorenej a transparentnej komunikácii so svojimi obchodnými partnermi ako aj médiami. K hlavným prioritám novej PR agentúry patrí komunikačná podpora ďalšiemu rozvoju terestriálneho vysielania a zviditeľňovanie pripravovaných projektov dostupných cez anténu," píše spoločnosť v tlačovej správe.