PHD sa stala Globálnou agentúrou roka podľa Adweeku

PHD sa stala Globálnou agentúrou roka podľa Adweeku Foto: PHD/Adweek

Mediálnu agentúru PHD, súčasť Omnicom Media Group, ktorá má zastúpenie aj na Slovensku, dnes vyhlásili za Globálnu agentúru roka podľa amerického odborného periodika Adweek.

Podľa Adweeku sa PHD dostala na čelo rebríčka vďaka výsledkom v oblasti nového biznisu, konkrétne získaniu Volkswagenu s budgetom 3 miliardy USD a Delty.

„Toto ocenenie je ďalším v sérii úspechov siete, ktoré sú výsledkom výborných výkonov v roku 2016. PHD je držiteľom ocenenia Mediálna sieť roka britského časopisu Campaign aj ceny Cristal. Plus 18 cien Agentúra roka za výkony na jednotlivých trhoch, najnovšie od amerického Ad Age," píše spoločnosť v tlačovej správe.

PHD získala titul od Adweeku aj v roku 2012 za získanie globálneho komunikačného plánovania pre Unilever.

"Myslím si, že žiadna iná sieť nebola držiteľom toľkých cien pre agentúru a sieť súčasne. Sme nadšení, že Adweek ocenil naše úsilie 4 000 ľudí v 89 pobočkách na svete. Sme tiež nesmierne vďační za to, že môžeme spolupracovať s takými fantastickými klientmi," povedal Mike Cooper, CEO PHD Worldwide.

PHD má viac ako 4000 zamestnancov pracujúcich vo viac ako 80 pobočkách po celom svete. Založená bola v Londýne v roku 1990 ako prvá plánovacia mediálna spoločnosť.
PHD sieť je súčasťou Omnicom Media Group. Na Slovensku full servisová mediálna agentúra PHD pôsobí od roku 2006 a je dcérskou spoločnosťou Omnicom Media Group.