Slovenská banková asociácia má novú hovorkyňu

Slovenská banková asociácia má novú hovorkyňu Foto: SBA

Od začiatku roka je členkou tímu Slovenskej bankovej asociácie Diana Priechodská Brodnianska, ktorá nastúpila na pozíciu PR manažérky a hovorkyne.


Okrem zodpovednosti za externú a internú komunikáciu zastrešuje aj agendu finančného vzdelávania, píše SBA v tlačovej správe.

Diana Priechodská Brodnianska prišla do SBA z britskej spoločnosti Provident Financial, kde pôsobila od roku 2007 na oddelení komunikácie a bola zodpovedná za externú komunikáciu a vzťahy s médiami. Bola aj hovorkyňou spoločnosti. Od roku 2008 riadila projekt finančného vzdelávania Škola rodinných financií. Pred pôsobením v Provident Financial pracovala v komunikačných agentúrach a ako tlačová tajomníčka Divadla Andreja Bagara v Nitre.

„Zastrešovať komunikačné aktivity Slovenskej bankovej asociácie vnímam ako veľkú výzvu a možnosť využiť moje dlhoročné skúsenosti či už v externej alebo internej komunikácii," povedala Priechodská Brodnianska.

Kontakty:

tel.: +421 2 5720 5314
mobil: +421 905 353 199
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.