V Dankovom tíme nečakane skončila hovorkyňa

V Dankovom tíme nečakane skončila hovorkyňa Foto: NRSR

Od 1. augusta končí v mediálnom tíme predsedu parlamentu Andreja Danka hovorkyňa Eva Kliská. Tá nastúpila do Kancelárie predsedu parlamentu len minulý rok.

 

 

Dôvodom jej odchod podľa informácií agentúry SITA je údajne písomné vyjadrenie poskytnuté médiám, podľa ktorého Danko pri pohľade na štátnu hranicu medzi južnou a severnou Kóreou cíti veľký pocit nostalgie a smútku.

Nostalgiu spomína aj status na oficiálnom facebookovom profile Danka, ktorý sa stal hitom – mnohých pobúril a stal sa aj predmetom mnohých vtipov.


Odchod Kliskej pre Omédiách.com potvrdila šéfka komunikačného odboru v Národnej rade je Zuzana Čižmáriková. „Evka skončila svoje pôsobenie ako hovorkyňa po vzájomnej dohode," odpísala Čižmáriková. Na otázku, kto bude novým hovorcom a či nastanú v mediálnom tíme aj ďalšie zmeny, neodpovedala.

Eva Kliská vyštudovala Fakultu masmediálnej komunikácie UCM v Trnave. V minulosti pracovala vo vydavateľstve Orbis In, písala pre časopis Mama a ja a Fit Štýl.

"Čo sa týka môjho odchodu, išlo o vzájomnú dohodu medzi mnou a pánom Dankom. Vzťahy samozrejme zostávajú naďalej korektné," reagovala pre Omédiách.com Kliská.