Bývalá hovorkyňa Andreja Danka má už novú prácu

Bývalá hovorkyňa Andreja Danka má už novú prácu Foto: Archív E.K.

Bývalá hovorkyňa Andreja Danka Eva Kliská dnes nastúpila do novej práce.

 


Eva Kliská skončila v mediálnom tíme predsedu parlamentu Andreja Danka koncom júla. Dôvodom jej odchod podľa informácií agentúry SITA bolo údajne písomné vyjadrenie poskytnuté médiám, podľa ktorého Danko pri pohľade na štátnu hranicu medzi južnou a severnou Kóreou cíti veľký pocit nostalgie a smútku.

 

Podľa informácií Aktuality.sk má byť Kliská novou hovorkyňou Univerzitnej nemocnice Bratislava. „Áno je to pravda. Na miesto hovorkyne UNB nastupujem od dnes," povedala pre Omédiách.com Kliská.

Odporúčame aj: JOJ sa ospravedlnila Dankovi, no Paškovi nie

"Čo sa týka môjho odchodu, išlo o vzájomnú dohodu medzi mnou a pánom Dankom. Vzťahy samozrejme zostávajú naďalej korektné," povedala Kliská.

Hovorkyňou UNB bola do 30. júna Petra Stano Maťašovská. Z UNB odišla po príchode nového generálneho riaditeľa.  "Nový prichádzajúci generálny riaditeľ uviedol, že má inú predstavu o náplni práce hovorcu, aj keď moju takmer 5-ročnú prácu nepoznal. Dohodli sme sa na okamžitom ukončení spolupráce," povedala pre Omédiách.com Petra Stano Maťašovská.

Stano Maťašovská prišla opäť na pozíciu hovorkyne UNB, kde pracovala viac ako 4 roky už aj v minulosti, na začiatku roka. Po minuloročných parlamentných voľbách bola hovorkyňou ministerstva životného prostredia.