Nominácie v súťaži Prokop 2017 sú známe

Nominácie v súťaži Prokop 2017 sú známe Foto: APRSR

 Na shortlist 8. ročníka súťaže najlepších PR projektov na Slovensku PROKOP 2017 postúpilo zo 115 prihlásených prác spolu 53 projektov.

 Najväčší počet nominácií – šesť, získala agentúra SEESAME Comunication Experts.

Shortlistované projekty si môžete pozrieť na www.prokop.online. O výsledkoch súťaže rozhodla 14 - členná porota zložená z osobností PR branže a renomovaných špecialistov z radov klientov, médií, online marketingu a neziskového sektora.

„Rekordný počet prihlasovateľov v tomto ročníku – spolu až 36 – naznačuje, že záujem o PR rastie. Pohľad na shortlisty tohto ročníka potvrdzuje dlhodobý trend využívania PR ako efektívneho nástroja marketingovej komunikácie, ktorý znovuobjavuje celé spektrum agentúr: od reklamných cez digitálne až po samotných zadávateľov reklamy," hovorí o priebehu hodnotenia Martin Mazag, prezident Asociácie PR na Slovensku.

 

Počas galavečera 22. novembra 2017 budú známi víťazi súťaže a tiež bude udelené aj ocenenie PR Osobnosť roka. Toto ocenenie udeľuje Asociácia Public relations Slovenskej republiky osobnostiam, predovšetkým z radov klientov, ktorí rozumejú hodnote a efektivite PR a prisudzujú PR strategické miesto v komunikačnom mixe

Na stránke www.prokop.online/vstupenky si môžete objednať vstupenky na slávnostné odovzdávanie cien, ktoré sa uskutoční 22. novembra 2017 o 19.00 hod. v Mlynici v Bratislave.