Orange Slovensko má nových šéfov v oblasti marketingu, obchodu a stratégie

Orange Slovensko má nových šéfov v oblasti marketingu, obchodu a stratégie Ilustr.foto: Orange

Vo vedení Orange Slovensko došlo k viacerým personálnym zmenám.


Od 1. 7. 2019 dochádza v spoločnosti Orange Slovensko k viacerým organizačným zmenám s cieľom zefektívniť a zjednotiť fungovanie predajných a marketingových kanálov, ako aj kvalitnejšie napĺňať zákaznícke potreby a zákazníkom prinášať ešte lepšiu užívateľskú skúsenosť. Zmeny oznámila spoločnosť v tlačovej správe.

Obchodný úsek bol transformovaný na úsek marketingu a obchodu pre biznis zákazníkov, zároveň bol vytvorený obchodný úsek pre rezidenčných zákazníkov a marketingový úsek pre rezidenčných zákazníkov.

Personálnou posilou na riaditeľskej úrovni je Luis de Torres, ktorý do Orangeu prichádza na pozíciu riaditeľa úseku stratégie, práva a veľkoobchodu.

Luis de Torres   Foto: Orange

„Verím, že aj novinky v samotnej organizácii spoločnosti Orange Slovensko prispejú k podpore našej novej stratégie, naplneniu firemného poslania a dosiahnutiu ambície našej spoločnosti. Na to, aby sa nám to podarilo, sme sa rozhodli zjednodušiť a zefektívniť náš operačný model a zjednotiť fungovanie predajných a marketingových kanálov,“ vysvetľuje zmeny v spoločnosti Orange Slovensko jej generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Federico Colom.

Foto: Orange

Riaditeľkou marketingu a obchodu pre biznis zákazníkov sa stala Zuzana Nemečková, ktorá od roku 2001 zastávala pozíciu obchodnej riaditeľky. Zuzana Nemečková je od 1. júla zodpovedná za marketing a predaj biznis zákazníkom a vzťahy s veľkými korporátnymi klientmi, ako aj SME zákazníkmi.

Riaditeľom marketingového úseku pre rezidenčných zákazníkov sa stal Martin Hromkovič.

Foto: Orange

Hromkovič pôsobí v Orangei od roku 2001 na viacerých marketingových pozíciách, naposledy ako marketingový stratég. Ako riaditeľ marketingu pre rezidenčných zákazníkov bude zodpovedný za marketingovú a produktovú stratégiu, inovácie, zákaznícku skúsenosť a analýzy zákazníkov.

 

Odporúčame aj: Orange Slovensko má nového generálneho riaditeľa

Radoslav Barka je ako riaditeľ obchodného úseku pre rezidenčných zákazníkov od 1. júla zodpovedný za všetky predajné kanály Orangeu, či už predajné miesta, online, telesales, ako aj retenciu.

Barka pôsobí v Orangei od roku 2005 a od roku 2009 ako marketingový manažér a zástupca obchodnej riaditeľky.

Foto: Orange

Luis de Torres prichádza do spoločnosti Orange Slovensko zo spoločnosti Orange Španielsko, kde od roku 2008 pôsobil vo viacerých riaditeľských pozíciách v oblasti financií, naposledy ako riaditeľ auditu, interného kontrolingu a riadenia rizík, predtým ako finančný riaditeľ. V rokoch 2001 – 2006 pôsobil ako zástupca finančného riaditeľa vo Vodafone Španielsko.

Luis de Torres sa narodil v roku 1963. Vyštudoval ekonómiu na Univerzite Compultense v Madride a právo na Európskej Univerzite v Madride. Titul MBA získal na Instituto de Empresa v Madride.
Luis de Torres ako riaditeľ úseku stratégie, práva a veľkoobchodu bude zodpovedný predovšetkým za smerovanie spoločnosti v nových oblastiach ako napríklad finančné služby, za právne záležitosti a veľkoobchodný model.
V pozícii nahrádza Ivana Martáka, ktorý v spoločnosti Orange Slovensko pôsobí od roku 2001 a od 1. 7. 2019 bude zastávať pozíciu Strategy expert.