Ringier Axel Springer SK má nového Chief Digital Officera

Ringier Axel Springer SK má nového Chief Digital Officera Foto: RAS SK

Vydavateľstvo Ringier Axel Springer SK má zmeny vo vedení.

S účinnosťou od 1. novembra 2019, bol František Novák, ktorý doteraz pôsobil ako Product Director for Digital Publishing & Community, vymenovaný na pozíciu Chief Digital Officer (CDO).

Na novej pozícii bude František Novák zodpovedný za digitálne projekty vydavateľstva, video stratégiu, ako aj stratégiu a výkon všetkých obsahových portálov vydavateľstva. Tiež zastreší technickú časť vývoja online produktov a tím softwarových inžinierov, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„Online prostredie je veľmi dynamické a neustále sa mení. František Novák je už niekoľko rokov veľmi dôležitou súčasťou našej firmy. Verím, že s jeho skúsenosťami budú naše digitálne projekty ďalej rásť a my budeme posilňovať pozíciu jednotky slovenského internetu,” povedal Michal Maruška, COO RAS SK.

„Ďakujem novému manažmentu za dôveru. Používatelia našich služieb sú zvyknutí na vysokú kvalitu našich produktov. Preto je mojim prvoradým cieľom tieto produkty neustále zlepšovať a posúvať ich vpred. Som presvedčený, že spolu s mojimi tímami to zvládneme,“ povedal František Novák.

František Novák zastával od roku 2018 pozíciu Product Director Digital Publishing & Community. V roku 2013 nastúpil ako Product Manager do spoločnosti Azet. Od roku 2014 pôsobil na pozícii Head of Pokec & Azetmail. Pred svojim pôsobením v Ringier Axel Springer zastával viaceré developerské a projektové pozície v rôznych spoločnostiach.