Zoznámte sa s víťazmi Digital PIE 2020

Zoznámte sa s víťazmi Digital PIE 2020 Foto: ADMA

V piatok 6. marca sa konal štvrtý ročník odovzdávania cien pre digitálnych marketérov Digital PIE 2020. Ktoré agentúry v uplynulom roku najviac ovplyvnili slovenskú scénu digitálneho marketingu a odniesli si domov digitálny koláč?

Gratulujeme dvom agentúram, ktoré sa delia o titul Digital PIE Agency 2020 - Elite Solutions & THIS IS LOCCO. Získali spolu najviac bodov v troch súťažných kategóriách Performance, Idea, Execution & Digital Media Solution.

Do súťaže pre digitálnych marketérov sa prihlásilo spolu 44 agentúr so 147 prácami. Z prihlásených agentúr bolo 15 členov ADMA, 6 zo združenia pre internetovú reklamu IAB Slovakia a 23 nezávislých digitálnych agentúr.

V kategórii Performance získalo cenu Digital PIE 3 práce a 4 získalo titul Nominee. Najúspešnejšou agentúrou v rámci tejto kategórie sa stali RIESENIA. O 2. miesto sa podelil Mikuláš Prokop a NetSuccess. 3. miesto patrí trom agentúram Visibility, Volis International & Zaraguza.

Víťazi Digital PIE v kategórii Performance

 

Čo sa týka ocenenia nápadu v kategórii IDEA porota udelila 4 digitálne koláče a 5 cien Nominee. Najúspešnejšou agentúrou v rámci kategórie Idea sa stala THIS IS LOCCO, za ňou agentúra Elite Solutions, ktorej patrí 2. miesto a na 3. priečke sa umiestnila Istropolitana Ogilvy.

 

Víťazi Digital PIE v kategórii Idea

Cenu Digital PIE za celkovú exekúciu v kategórii Execution si zaslúžilo 3 prác a Nominee získalo 3 prihlásených kampaní. Najúspešnejšou agentúrou, čo sa týka exekúcie, sa stala Zaraguza, za ňou na 2. priečke Elite Solutions spoločne s PS:Digital. 3. miesto zdieľajú agentúry MUW/SAATCHI & SAATCHI a TRIAD.

Víťazi Digital PIE v kategórii Execution

Špeciálne ocenenie Digital Media Solution od Združenia pre internetovú reklamu IAB Slovakia si vyslúžili dve minuloročné kampane:

Digital Special Award, ocenenie za výnimočný prínos v digitálnom marketingu, si odnieslo Sme.sk. Špeciálne ocenenie DIGITAL Rising Stars pre malé progresívne agentúry získala Kreatívna dvojica.

Všetky ocenené kampane v Digital PIE 2020 nájdete na webe Digital PIE.