Súťažou „Zotri nudu“ prináša BILLA až 4000 cien, prinášame podrobnosti (VIDEO)

Súťažou „Zotri nudu“ prináša BILLA až 4000 cien, prinášame podrobnosti (VIDEO)

Až 4 000 cien môžu zákazníci získať v súťaži Zotri nudu, ak nakúpia v sieti supermarketov BILLA. Od stredy 3.6. do 14.7.2020 prebieha v predajniach BILLA súťaž o Playstation Virtuálna realita, Playstation 4 a o ďalšie zaujímavé ceny značky Sony, ktoré potešia nejedného nadšenca videohier.

Prázdniny sú za rohom a deti čaká zaslúžený oddych. Dni strávené na vzduchu sa však môžu striedať s tými, kedy bude potrebné deti zabaviť aj doma, preto je dobré mať plán v zálohe. Práve ten zaistí BILLA, ktorá prináša jedinečnú súťaž o 4 000 cien značky Playstation a Sony pre všetkých milovníkov videohier. Súťažný stierací žreb dostane každý zákazník, ktorý nakúpi v supermarketoch BILLA nad 20 eur. Vyhráva žreb, ktorý po zotretí obsahu, odhalí tri rovnaké symboly ceny.

Výhercovia si tak môžu spríjemniť pochmúrne dni, vniknúť do sveta virtuálnej reality, premiestniť sa do podmorského sveta, cestovať či zašportovať si, a to aj pred televízorom. BILLA ponúka zábavu pre celú rodinu. „Súťaž Zotri nudu prinášame pre našich zákazníkov a ich deti, aby vedeli zaujímavým spôsobom stráviť čas spolu doma či vonku. Vďaka Playstation VR môžu zákazníci športovať aj doma, slúchadla sú zase jedinečným doplnkom pri individuálnych športoch ako je beh, bicyklovanie či korčuľovanie, ktoré sú v letných mesiacoch obľúbené. Súťažou chceme odmeniť zákazníkov za to, že nakupujú práve u nás,“ hovorí Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka spoločnosti BILLA.

Skúsiť šťastie môže každý, kto nakúpi v supermarketoch BILLA. Za každý nákup nad 20 eur získa zákazník stierací žreb s deviatimi symbolmi. Žreb je výherný, keď obsahuje tri zhodné symboly. Výherný žreb je potrebné zaregistrovať dospelou osobou na webovej stránke www.billa.sk/zotrinudu do 31.7.2020. Všetky výhry budú zaslané víťazom na adresy uvedené pri registrácii žrebu.

V hre je 4 000 mega cien:

100 x PlayStation VR
100 x PlayStation 4
100 x Prenosný reproduktor Sony
100 x Outdoor audio systém Sony
300 x Slúchadlá Sony In-Ear BT Sport
300 x Slúchadlá Sony
3 000 x Hry na PlayStation 4