SWAN a 4ka majú nového hovorcu

SWAN a 4ka majú nového hovorcu Foto: Swan

Dvojica sesterských telekomunikačných operátorov SWAN a 4ka má od 1. septembra 2021 nového PR manažéra. Je ním Pavel Ďurík.

Pavel Ďurík sa na pozíciu hovorcu a PR manažéra spoločností vracia po štyroch rokoch. Stál okrem iného pri štarte mobilného operátora 4ka a pomáhal pri tvorbe jeho imidžu na verejnosti. Ďurík bude v spoločnostiach zodpovedný za mediálnu a PR komunikáciu, informuje spoločnosť v tlačovej správe. Zodpovedať bude priamo riaditeľovi pre marketing a komunikáciu Rolandovi Kyškovi.

„Teším sa príchodu Pavla do nášho komunikačného tímu. Neviem sa vyhnúť metafore o návrate strateného syna, aj preto verím, že jeho comeback prinesie do mediálnej komunikácie oboch značiek novú energiu,“ povedal Roland Kyška, riaditeľ pre marketing a komunikáciu SWAN a 4ka.

Ďurík má dlhoročné skúsenosti v telco a IT sektore. V minulosti zastrešoval lokálu komunikáciu pre spoločnosť Google na Slovensku. Na pozícii PR manažéra a hovorcu 4ky a SWANu pôsobil už pri uvedení 4ky na trh. Manažoval tiež korporátnu komunikáciu a marketing slovenskej pobočky švajčiarskej technologickej spoločnosti ABB a posledné dva roky pôsobil ako hovorca pre korporátne záležitosti Slovak Telekom.