Členom vedenia CME sa stal Dušan Švalek zo Slovak Telekomu

Členom vedenia CME sa stal Dušan Švalek zo Slovak Telekomu Foto: CME

Spoločnosť CME Media Services (CME), ktorá stojí za Markízou, českou Novou a ďalšími televíziami, vymenovala do funkcie Chief Operating Officer (COO) (prevádzkového riaditeľa Dušana Švaleka.

Dušan Švalek, ktorý do funkcie nastúpil 1. apríla, bude mať na starosti implementáciu transformačnej stratégie CME, ktorá sa zameriava na budovanie silných B2C vzťahov. Úzko pri tom bude spolupracovať s digitálnym tímom, aby sa tak zabezpečil ďalší rast CME, informuje CME v tlačovej správe.

Dušan Švalek pred príchodom do CME pôsobil dlhé roky až do januára tohto roka v spoločnosti Slovak Telekom, kde zastával rôzne riadiace pozície. Bol výkonný riaditeľ spoločnosti, viedol marketingové a zákaznícke aktivity spoločnosti Deutsche Telekom v Českej republike a na Slovensku.

„Dušan je skúsený a dôveryhodný líder, ktorý má za sebou skvelé výsledky a jeho bohaté skúsenosti so správaním spotrebiteľov budú pre nás kľúčové, pretože CME chce pokračovať v budovaní svojej digitálnej ponuky v rámci širšieho B2C modelu. Som si istý, že Dušanovo nasadenie, vízia a svieža energia budú mať na firmu nemalý vplyv, a zároveň podnietia CME k ďalším úspechom a upevneniu svojho vedúceho postavenia,“ povedal Didier Stoessel, generálny riaditeľ CME pre Českú republiku, Rumunsko, Slovensko a Slovinsko.

CME prevádzkuje televízne stanice v Českej republike, Rumunsku, Slovensku, Slovinsku a Bulharsku. Vysiela 34 televíznych staníc, vrátane spoplatnených, ktoré sú dostupné 45 miliónom divákom. Vlastní aj službu VOYO, stredoeurópsku platformu pre distribúciu plateného videa na vyžiadanie.