Ako byť šik? Veľmi jednoducho. Stavte na tieto doplnky

Ako byť šik? Veľmi jednoducho. Stavte na tieto doplnky Zdroj: https://unsplash.com/photos/D4jRahaUaIc

Doplnky by mali byť súčasťou každého outfitu. Ktoré základné kúsky by vo vašom šatníku nemali chýbať?

Máte pri obliekaní pocit, akoby ste na niečo zabudli? Nie je to len pocit. Chýbajú vám doplnky! Ak zvolíte správne, premenia aj úplne jednoduchý outfit na štýlový a originálny. Tieto štyri by mala vlastniť každá z nás.

„Móda sa mení, ale štýl pretrváva.“

- Coco Chanel

Slnečné okuliare

Slnečné okuliare sú priam nevyhnutným letným doplnkom. Nielenže chránia vaše oči pred priamymi slnečnými lúčmi, ale zároveň skrášľujú váš outfit. Môžete si vybrať z veľkého počtu značiek, farieb a predovšetkým tvarov. Každému sa ale hodia iné.

Hľadáte naozaj pekné slnečné okuliare? Už nemusíte! Freshlabels zľavový kód ponúka jedinečné modely pre dámy i pánov v najrôznejších veľkostiach, farbách a tvaroch.

Ako si vybrať okuliare podľa typu vašej tváre? Toto je malá pomôcka:

 
Zdroj: https://www.vectorstock.com/royalty-free-vector/spectacle-frames-and-women-face-shapes-vector-18415368

Náhrdelníky, náramky a náušnice

Set náhrdelníka, náramku a náušníc ešte nikdy nevyzeral na ženách zle. Ale pokojne ich noste aj oddelene či kombinujte s inými setmi. Ak chcete byť skutočne šik, zaobstarajte si visiace dlhšie náušnice.

Náhrdelník a náramok doplňte o nápisy, kvety či srdiečka. Proste čokoľvek, čo ich urobí originálnymi. Prstene, rovnako ako náhrdelníky, náramky a náušnice, sú tento rok moderné v mohutnejších prevedeniach. Môže ich zdobiť farebný kamienok či zaujímavý dizajn.

Zdroj: https://unsplash.com/photos/sEq4onJnWrI

Hodinky

Nájsť hodinky, ktoré sa vám hodia, sa môže zdať náročné. Nie je to vôbec tak. Zamerajte sa na činnosť, na akú ich potrebujete.

Radi športujete? Nemali by vám chýbať niektoré zo športových modelov. Pracujete v kancelárii a potrebujete reprezentatívne hodinky? Vyberajte si z ponuky elegantných prevedení. Elegantné hodinky a remienky či puzdrá si môžete kúpiť výhodne s Daniel Wellington zľavový kód.

Zdroj: https://unsplash.com/photos/Un3pQ5zb000

Šatka

Šatka je veľmi variabilný a praktický doplnok. V outfite ju môžete nosiť rôznymi spôsobmi.

Štýlovo si ju môžete uviazať na hlavu alebo do vlasov. Na ruke vám poslúži, ako výrazný náramok. Dokážete ňou tiež nahradiť opasok vo vašich obľúbených džínsoch alebo ju uviazať na ramienko kabelky.

Ak ju skombinujete s farbou oblečenia, výsledný outfit bude na pohľad viac než príjemný.

 

Zdroj: https://unsplash.com/photos/pRsYW7AbT0Y

Tieto módne doplnky môžete nosiť pokojne aj spolu. Nič nimi nepokazíte. Práve naopak, vytvoríte si príjemne letný a šik outfit.