FLEMA Media Awards 2022 pozná víťazov

FLEMA Media Awards 2022 pozná víťazov Ilustr. foto: FMA

FLEMA Media Awards, súťaž, ktorá oceňuje inovatívne a kreatívne prístupy k mediálnemu plánovaniu, vyhlásila víťazov svojho 17. ročníka.

Víťazi boli vyhlásení v štyroch kategóriách podľa typu médií (najlepšie využitie televízie, OOH, rádia a digitálnych médií), v dvoch prierezových kategóriách (najlepšia nekomerčná kampaň a najlepšia komerčná kampaň), v štyroch kategóriách Media & Insight (najlepšie využitie dát, influencerov, marketingu v reálnom čase a najlepšie zapojenie zákazníkov) a v jednej špeciálnej kategórii - Boldest Achievement.

FLEMA vyhlásila aj cenu Inovatívny autor, ktorú získala agentúra WAVEMAKER Slovakia, a cenu Inovatívny klient, ktorú opäť získal Plzeňský Prazdroj.

Cenu Grand Prix za absolútne najlepšie hodnotenú víťaznú kampaň získala agentúra SOCIALISTS. Pre Košice Región Turizmus vytvorila kampaň Kraj sveta - Hrdý na to, čo v ňom nie je, ktorá odvážnym spôsobom propaguje Košický kraj.

Víťazov vyberalo z 53 prihlásených prác 97 odborníkov na mediálne plánovanie a marketingovú komunikáciu z radov sponzorov, médií a reklamných a mediálnych agentúr v dvoch kolách hodnotenia.