Kremský končí ako hovorca Aliancie za rodinu

Kremský končí ako hovorca Aliancie za rodinu Foto: Sme

Peter Kremský skončil v Sme aj ako hovorca Aliancie za rodinu. Bude písať pre nový denník.

 

 

Pred referendom o rodine bol Peter Kremský jednou z hlavných tvári Aliancie za rodinu.

Dnes predseda Aliancie Peter Chromík a podpredsedníčka Anna Verešová poďakovali Kremskému, ktorý ako hovorca k 30. aprílu v Aliancii končí.

„Aliancia za rodinu chce úprimné poďakovať Petrovi Kremskému za jeho skvele zvládnutú úlohu hovorcu, ktorej sa zhostil pri príprave a priebehu referenda. Jeho schopnosť reagovať aj vo veľmi ťažkom prostredí s pokojom a láskavosťou oceňovali mnohí naši sympatizanti," napísali obaja členovia vedenia. „Tak ako je neoceniteľný a nenahraditeľný pre svoju rodinu, bude veľmi ťažké hľadať náhradu za Petra Kremského aj v Aliancii." Napísal Chormík a Verešová a Kremskému zaželali veľa úspechov.

Odporúčame aj: Novinár sedí na dvoch stoličkách – v SME aj v Aliancii za rodinu

Foto: Omédiách.com

Kremský na vlastnú žiadosť končí aj v redakcii Sme a od začiatku mája sa stáva redaktorom chystaného Konzervatívneho denníka.

Predtým bol redaktorom týždenníka Trend, odkiaľ v roku 2011 odišiel. V minulosti bol niekoľko rokov hovorcom spoločnosti Siemens. 

Konzervatívny denník zakladajú ľudia, okolo katolíckeho webu postoy.sk. Iniciatíva prišla v čase pred referendom o rodine, keď Aliancia za rodinu kritizovala väčšinu médií za ich postoje k referendu.