Bývalý novinár z Vrtieť psom je šéfom volebného štábu Siete

Bývalý novinár z Vrtieť psom je šéfom volebného štábu Siete Foto: Archív R.Ch.

Voľby sa už nenápadne blížia a postupne pribúdajú bilbordy, ihriská, škôlky, blogy, sľuby aj noví šéfovia volebných štábov.

 

 

„Od 5. mája som oficiálnym šéfom volebného štábu Siete. Takže každý, kto vie všetko najlepšie, môže od zajtra písať rovno mne," napísal Radovan Choleva z agentúry Vrtieť psom na Facebooku. Choleva spolu s bývalým novinárom Michalom Hlaváčom v minulosti pod značkou Vrtieť psom hodnotili politikov.

V polovici marca oznámili, že strana Sieť Radoslava Procházku uzavrela so spoločnosťou Vrtieť psom dohodu o vzájomnej spolupráci v oblasti komunikácie.

"Rozhodli sme sa tak preto, lebo túto stranu považujeme za jedinú reálnu alternatívu, ktorá môže po budúcoročných voľbách vymeniť vládnu stranu Smer-SD," komentovali vtedy prestup k Sieti Vrtieť psom.

Radovan Choleva začínal v TASR. Politikom radil aj v minulosti, keď bol poslaneckým asistentom a neskôr poradcom starostky Tatiany Rosovej (SDKÚ), či šéfom tlačového oddelenia bratislavského župana Pavla Freša (SDKÚ).

Odporúčame aj: Vrtieť psom končia s aktívnym blogovaním, chcú radiť politikom

Vo volebnej kampani radil v minulosti Ľudovítovi Kaníkovi a naposledy pred voľbami budúcemu primátorovi Bratislavy Ivovi Nesrovnalovi.

Po voľbách sa Choleva stal šéfom oddelenia marketingu a vzťahov s verejnosťou na bratislavskej radnici, kde pracoval do 31. januára.