IKEA ide na stredné Slovensko, otvára dve výdajné miesta (FOTO)

IKEA ide na stredné Slovensko, otvára dve výdajné miesta (FOTO) Foto: Ikea

 V novembri otvorí spoločnosť IKEA dve nové výdajné miesta na strednom Slovensku, ako súčasť expanzného plánu. Po prvom výdajnom mieste v Košiciach, ktoré funguje od marca 2019, budú práve Žilina a Banská Bystrica ďalšími miestami, kde si zákazníci môžu dať doviezť výrobky IKEA, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Výdajné miesta sa otvoria v stredu 11. novembra v Žiline a v piatok 20. novembra v Banskej Bystrici.Zákazníci ich nájdu na týchto adresách: Kragujevská 389/9 v Žiline a Zvolenská cesta 23, 974 01 v Banskej Bystrici.

"Chceme byť bližšie k našim zákazníkom, preto sa nesmierne tešíme, že po Výdajnom mieste v Košiciach, ktoré sme otvorili minulý rok v marci, budeme ešte bližšie našim zákazníkom v Žiline a Banskej Bystrici. V IKEA registrujeme dvojnásobný záujem z celého Slovenska o online nákup (až 14% z celkového predaja vo finančnom roku 2020 tvoril online), preto veríme, že nové výdajné miesta na strednom Slovensku uľahčia a zjednodušia nákup všetkým obyvateľom tohoto krásneho kraja,“ povedala Lucia Klečková, riaditeľka obchodného domu IKEA Bratislava.

Ako si objednať? Stačí si vybrať výrobky v online obchode na www.ikea.sk, zvoliť spôsob dopravy prostredníctvom služby Klikni a vyzdvihni a vybrať niektoré z našich nových výdajných miest. Nápady a inšpiráciu môžu zákazníci načerpať v online katalógu na www.ikea.sk/katalog, alebo priamo na obchodnom dome v Bratislave a svoje komplexné riešenia si dať poslať do Žiliny či Banskej Bystrice, informuje Ikea v tlačovej správe.

Najnovšie