Utečencom z Ukrajiny môžete pomôcť aj finančným príspevkom v BILLA

Utečencom z Ukrajiny môžete pomôcť aj finančným príspevkom v BILLA Foto: BILLA

Situácia na Ukrajine spojená s utečeneckou krízou spoločnosť BILLA vážne znepokojuje a preto nadviazala úzku spoluprácu s renomovanou neziskovou organizáciou Človek v ohrození. Tá poskytuje humanitárnu a sociálnu pomoc utečencom z krízových oblastí. Do pomoci sa už môžu zapojiť aj zákazníci a zamestnanci BILLA a to priamo na každej pokladni v predajniach po celom Slovensku.

Spoločnosť BILLA si uvedomuje svoju spoločenskú zodpovednosť a preto dlhodobo a s presvedčením pomáha ľudom v núdzi. Nadviazala úzku spoluprácu s renomovanou a medzinárodne uznávanou neziskovou organizáciou Človek v ohrození, ktorá už 22 rokov pomáha v ohniskách konfliktov.

Okrem adresnej humanitárnej pomoci pre matky s deťmi na úteku sa spoločnosť nateraz rozhodla rozšíriť pomoc aj o finančnú zbierku, keďže situácia je naozaj vážna.

Preto od utorka 15. marca 2022 môže prispieť každý jeden zákazník v ktorejkoľvek predajni BILLA na celom Slovensku vskutku jednoduchým spôsobom, finančným príspevkom pri platbe kartou v hodnote 1€, 2€ alebo 5€. Pri samoobslužných kasách stačí naskenovať príslušný EAN kód, zvoliť platbu platobnou kartou, resp. elektronicky a darovaná čiastka bude zákazníkovi potvrdená priamo na pokladničnom bloku. Celá vyzbieraná suma poputuje na účet verejnej zbierky neziskovej organizácie Človek v ohrození.
Ľubovoľný príspevok môže darca poslať aj priamo na účet verejnej zbierky IBAN SK39 1100 0000 0029 4101 6716 (variabilný symbol 1111) alebo zaslaním prázdnej SMS na číslo 837 (každou SMS-kou prispejete 5 €). Viac informácií nájdete na webstránke https://clovekvohrozeni.sk/pomoc-ukrajina/.

Najnovšie