Moderátor Ivan Bindas je novým členom vedenia Rádia Viva

Moderátor Ivan Bindas je novým členom vedenia Rádia Viva

Rádio Viva na začiatku roka zmenilo programového riaditeľa. Lukáša Turiaka na pozícii vystriedal Ivan Bindas, ktorý bol doposiaľ moderátorom rádia.

Moderátor Ivan „Binďo“ Bindas do rádia prišiel minulý rok v lete spolu s Andrejom Wallnerom po širších programových a personálnych zmenách. Bindas bude naďalej aj moderátorom.
„Vážim si túto ponuku a ďakujem za ňu, tiež ma nesmierne teší, že aj naďalej môžem pôsobiť ako plnohodnotný moderátor popoludnajšej show. Našou spoločnou snahou a teamovou prácou bude predovšetkým upustiť v Rádiu Viva od nálepky oldies. Chceme sa stať moderným metropolitným rádiom pre širokú škálu poslucháčov, chceme plniť funkciu rádia, ktoré bude informovať nielen o dianí z hlavného mesta a širokého okolia, ale aj z iných častí krajiny. Mám pocit, že Bratislava a jej široké okolie má konečne svoje rádio,“ povedal Bindas.

Doterajší šéf programu Lukáš Turiak bude v rádiu naďalej pôsobiť ako moderátor rannej show: „Chcem sa veľmi pekne poďakovať vedeniu a kolektívu Rádia Viva za 2 dynamické roky, počas ktorých som nabral množstvo cenných skúseností. Som hrdý na projekty, ktoré sa nám podarilo dotiahnuť a teším sa, že budem mať priestor naplno sa sústrediť na samotné vysielanie, ktoré ma napĺňa zo všetkého najviac,“ povedal Turiak.

Ivan Bindas bol dlhé roky jedným z hlavných moderátorov rádia Expres, pôsobil aj v Rádiu Europa 2.