Dobré rádio posilňuje program, prichádzajú noví moderátori

Dobré rádio posilňuje program, prichádzajú noví moderátori Foto: Dobré rádio

Internetové Dobré rádio od 1. apríla má viacero programových zmien a posilňuje aj svoj tím moderátorov.

 

Dobré rádio, mladší súrodenec portálu dobrenoviny.sk, od dnešného dňa zvyšuje počet moderovaných hodín vysielania. Moderované vysielanie prináša každý pracovný deň od 8:00 do 21:00 a po novom sa moderátori budú poslucháčom prihovárať aj cez víkend, povedal zakladateľ rádia Róbert Sedlák, ktorý je zároveň manažérom spravodajského portálu DobréNoviny.sk.

K tímu Dobrého rádia pribudol moderátor Valér Ferko, ktorý v minulosti pôsobil napríklad v televíziách JOJ a Markíza. Poslucháčom Dobrého rádia sa bude prihovárať každé pracovné popoludnie od 14:00 do 17:00. Vo svojej šou Valér Ferko privíta každý deň zaujímavých hostí zo šoubiznisu, kultúry či športu, ale aj menej známe osobnosti, ktoré Slovensku robia dobré meno doma i v zahraničí. „Pre spoluprácu s Dobrým rádiom som sa rozhodol, pretože patrí medzi špičkové online médiá a už len jeho názov je pozitívny,“ uviedol Ferko.

Poslucháčom Dobrého rádia sa od apríla bude denne prihovárať aj Richard Vrablec so svojou rubrikou Veľké maličkosti. Pomocou rubriky chce poslucháčov upozorniť na maličkosti, ktoré často ani nezachytíme, no majú obrovský dopad na kvalitu života. „Veľké maličkosti – drobné skutky, ktoré z našich životov urobia zábavu a najkrajšiu spoločenskú hru, plnú krásnych a veselých momentov,“ popisuje rubriku Richard Vrablec, ktorý je tiež autorom rovnomennej knihy. „Rozhodol som sa spolupracovať s Dobrým rádiom a Dobrými novinami, lebo mám rád ľudí, nehanbím sa za to a teším sa, že môžem byť súčasťou médií, ktoré denne chrlia veľa pozitívnych správ,“ doplnil Vrablec.

Internetové Dobré rádio začalo vysielať 28. mája 2018, v deň šiesteho výročia založenia portálu DobréNoviny.sk. Celodenné moderované vysielanie spustilo 3. septembra.