Vo štvrtok sa Zuzana Čaputová prihovorí z Rádia Slovensko

Vo štvrtok sa Zuzana Čaputová prihovorí z Rádia Slovensko Foto: KP SR

Ranná rozhlasová relácia Dobré ráno, Slovensko je v tomto týždni v súvislosti s Medzinárodným dňom žien venovaná práve ženám. Medzi hosťami moderátori privítajú v tomto týždni vo vysielaní Rádia Slovensko aj prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, ktorá sa poslucháčom prihovorí už vo štvrtok medzi 8.00 a 9.00 h.

Napríklad v utorok ráno privítali moderátori v éteri Rádia Slovensko spisovateľku Andreu Coddington. V stredu sa poslucháči dozvedeli zaujímavé informácie od slovenskej astrobiologičky Michaely Musilovej, ktorá sa do vysielania pripojila z amerického Havaja, kde momentálne pôsobí ako riaditeľka stanice HI-SEAS. Tá sa zameriava najmä na simulované misie na Mesiac a Mars v spolupráci s NASA a Európskou vesmírnou agentúrou.

Prezidentka vo štvrtok porozpráva nielen o práci hlavy štátu, ale priblíži ako vyzerajú jej rána a ženám odovzdá dôležitý odkaz, píše RTVS v tlačovej správe.

Tematické vysielanie venované ženám bude pokračovať aj v piatkovom Dobrom ráne, Slovensko, do ktorého zavíta herečka Petra Polnišová.